Vand directorul web Smarty... daca mi se ofera un pret bun !
Pai nu stiu exact cat valoreaza dar iti spun ca sigur n-as accepta mai putin decat am incasat pe publicitatea vanduta deja pe el...
Nu ma intreba cata reclama am vandut in director ca nu voi spune o cifra exacta doar, fara falsa modestie, sa ofer un indiciu : e un numar de 4 (patru) cifre si e vorba despre euro.
...am luptat sa ies din spamul de la acest Smarty, nu vad de ce sa cumpar acest site.
Cine stie la cati useri este acesta pe lista de Spam
Mult succes din partea mea
Nu inteleg de ce nu dati si pretul , daca tot scoateti ceva la vanzare .
Pentru ca are ban pentru o perioada de timp.
O sa revina pentru explicatii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Doriti un pret... pai haideti sa o luam babeste : dupa www.linkvendor.com la valoarea unui link si la numarul de site-uri inscrise pretul ar fi exact de 38.700 euro...
That's crazy!! Hai sa nu o luam babeste...sa o luam pe bune
Astept o oferta de 5 cifre adica minim 10.000 euro... si vorbesc pe bune si am timp sa astept pana mi se ofera cel putin atat...
Wow, acum inteleg cum se pun preturile la domenii/siteuri in Romania
Da, asa se 'umfla' preturile, ca si cele de la imobiliarele din Romania. In pivnita casei/blocului cresc pestii si aligatorii dar vrea zeci de mii de EURO pe o locuinta de 15m˛
Daca pentru Smarty vrei suma asta, ar insemna ca seopedia are o valoare de cel putin 2,5 milioane euro iar pentru google ar trebui sa vinzi america, canada si kuweitul ca sa-l poti cumpara.
Reveniti-va baieti (si fete) la realitate.
Fara suparare, dar calatogul tau de linkuri nu are o valoare mai mare de 200-800 Euro. Asemenea siteuri se vand la duzina in UE
...vezi xalla.de (script gratuit, PR4, peste 500.000 de vizitatori per total) - nu este cu nimic mai prejos decat smarty
...stiu, in Romania se spune ca 'Fraierul nu se cauta, se asteapta' dar totusi, este un pret nejustificat din punctul meu de vedere.
Prin asemenea 'vanzari' faceti doar un 'PushUp' pietei de websiteuri din Romania, unul nejustificat ca si la imobiliarele din Romania dealtfel,
un fenomen foarte cunoscut intre-timp pana si in UE despre Romania.
Clar, acum vine din partea ta sau a altora care fac acelasi lucru:
'nu trebuie sa-l cumperi daca nu-ti place'
...logic, nici nu am nevoie de el (nici macar pe gratis), dar am voie sa-mi spun punctul de vedere liber
La multi (b)ani tuturor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)