Primes periodic mail-uri de la smarty.ro cum ca as fi membru... Nu sunt membru... posibilitati de unsubscribe nu sunt, am trimis mail de ceva timp solicitand unsubscribe, si tot primesc mail-uri.
Deci e SPAM.
Primes periodic mail-uri de la smarty.ro cum ca as fi membru... Nu sunt membru... posibilitati de unsubscribe nu sunt, am trimis mail de ceva timp solicitand unsubscribe, si tot primesc mail-uri.
Deci e SPAM.
am primit si eu.. dar acum daca am inscris un site in director.. cred ca sunt membru.. totusi.. trebuie sa faca posibilitatea de a`ti sterge adresa ta de email din bd`ul lui.. unsubscribe
Ultimul mesaj trimis celor care au cont pe Smarty a fost exact in data de 21 iulie 2006. De atunci nimeni din cei inregistrati nu au mai primit vreun e-mail.
Intr-adevar nu exista posibilitate de unsubscribe, singura modalitate de a nu mai primi vreodata mesaje este aceea de stergere a contului. Stergerea contului conduce la imposibilitatea de a mai detine controlul asupa editarii site-urilor adaugate in director.
Mi se pare fortat...si cred ca voi aveti de pierdut.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, newsletterul de la xperts.ro e la fel.
Poate ne zice Cristian cat de fortata e treaba.
Pai este FOARTE fortata. Este un newsletter facut la repezeala si nu organizat (vina mea).
Nici macar nu am link de unsubscribe. Pt cei care vor sa nu mai primeasca mail-uri (am o mentiune jos in fiecare mail) le voi sterge contul.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@bruzli esti inregistrat pe smarty.ro cu user-ul bruzli si adresa de e-mail cristianbuzle@gmail.com
Ultimul login 12 mai 2006
Contul este de asemenea confirmat : dupa inregistrare ai primit un mesaj prin care erai invitat sa-ti confirmi inregistrarea.
Daca doresti stergerea contului spune-mi si se rezolva !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)