Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: byalex.org

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Thumbs down byalex.org

De ceva vreme tot primesc mailuri, cam unu pe saptamana, aparent de pe diferite conturi de gmail.

M-am uitat in headere si am vazut:

Return-path: <nobody@newyork.globehosting.net>

Received: from [209.59.134.187] (helo=newyork.globehosting.net) by server4.whmpanels.com with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256) (Exim 4.52) id 1GeVyq-0002Jd-9O ...

Adica dobitocu' nici macar nu e in stare sa faca un mailer pe smtp... foloseste functia mail() din PHP si mai pune niste headere ( To: respectiv From: ).
    Am intrat pe dnsstuff.com si am vazut ca domeniul e inregistrat de edomenii.ro unde e facut si hostingul pentru site. Le-am trimis un mail si i-am anuntat ca se face spam de pe unul din serverele lor, am trimis atasat mesajul care l-am primit (cu tot cu headere) dar se pare ca nu s-au sinchisit baietii sa faca ceva, nici macar sa imi dea raspunsul clasic "Mesajul dv. va fi luat in considerare".
    Maine am de gand sa-i sun sa vad chiar asa prost organizati is ? Oricum, tocmai imi fac cont pe spamcop sa ii denunt.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Gasesti si tutorialul Spamcop pe forum-ul asta.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

tis
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

L-am gasit... am si trimis deja. Am vazut ca accepta baietii si sa trimit forward cu spam-ul. Mult mai comod asa

GoBig este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2006
    Locaţie
    Web
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Cool Hello

Eu sunt adminul de la byalex.org si nu sunt adevarate cele scrise mai sus.

Tampitul care sunt am un singur cont pe gmail si dac vrei sa stiti este comunication@gmail.com

Nu are cum sa primesti saptamanal spam de la adresa mea..
    Publicitatea o fac prin alte metode.
    Cred ca cel mai bine era sa contactezi administratorii domeniului byalex.org.
    As vrea si eus avad acel mesaj trimis "de mine" catre tine cat si adresele de pe gmail.
    GoBig Team

tis
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Am sters mailurile de la byalex... dar ti-am trimis forward mailul care l-am primit azi si care inca nu am apucat sa-l sterg. Am trimis forward exact asa cum era, fara nici o metoda de "dezabonare". Cand am primit primul mesaj am dat reply si am cerut sa fiu scos din lista ta de mailuri dar se pare ca am vorbit singur...

tis
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Thumbs down

Stimate domn administrator al site-ului byalex.org... dupa cum spuneam si ieri, primesc spam in continuu. Ma gandeam ca dupa raspunsul tau aici pe forum si dupa forward-ul cu "mesajul promitional" care l-ai trimis ai atata bun simt cat sa ma scoti din lista, cel putin cat sa iesi cu fata curata dar... surpriza... tocmai am primit inca un mail exact de la adresa comunication@gmail.com .
    Is curios... ai curajul sa spui inca o data ca nu e spam si ca tu nu te ocupi de asa ceva ? Oricum, eu forwardez in continuare mesajele la spamcop si ocazional mai trimit si la edomenii in speranta ca odata se satura de reclamatii si iau masuri.

Mai jos o copie a mesajului:
    Buna
    Stimate User te anuntam ca am adaugat noi categorii. Acum poti cumpara aproape orice produs din gama electronice.
    Consumer Electronics
    http://www.byalex.org/modules/news/i...?storytopic=38

Online/Wireless
    http://www.byalex.org/modules/news/i...39&storynum=15

In curand mai multe oferte ...
    GoBig Team
    Poate is eu chior, dar din mesajul trimis chiar nu imi dau seama cum ma pot dezabona...

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    45

Implicit

tis, cu cei de la edomenii poti discuta si online, poate ai mai mult succes.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

tis
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Tocmai am discutat cu ei. Nu mi-a trecut prin cap sa incerc asa. I-am sunat de cateva ori, nu au raspuns si am lasat-o balta.
    Ziceau ca se vor ocupa de problema. Sper sa se tina de cuvant.

GoBig este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2006
    Locaţie
    Web
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Cool re:

Citat Postat în original de tis Vezi Post
    Stimate domn administrator al site-ului byalex.org... dupa cum spuneam si ieri, primesc spam in continuu. Ma gandeam ca dupa raspunsul tau aici pe forum si dupa forward-ul cu "mesajul promitional" care l-ai trimis ai atata bun simt cat sa ma scoti din lista, cel putin cat sa iesi cu fata curata dar... surpriza... tocmai am primit inca un mail exact de la adresa comunication@gmail.com .
    Is curios... ai curajul sa spui inca o data ca nu e spam si ca tu nu te ocupi de asa ceva ? Oricum, eu forwardez in continuare mesajele la spamcop si ocazional mai trimit si la edomenii in speranta ca odata se satura de reclamatii si iau masuri.

Mai jos o copie a mesajului:

Poate is eu chior, dar din mesajul trimis chiar nu imi dau seama cum ma pot dezabona...

Acesta este trimis de mine ieri. recunosc. Dar dragul meu nu este un spam. Cumva te-ai inscris pe unul din site-urile mele si acum primesti notificari cand fac actualizari la site.
    Da-mi adresa ta de mail si am sa o sterg. Sau poti foarte simplu sa apesi butonul Spam unde adaugi adresa mea de mail.
    Eu primesc pe peste 1300 de mail-uri din care 95% sunt spam. Ce nu ma intereseaza pur si simplu dau spam si nu ma mai deranjeaza..
    Din cate ai vazut nu imi ascund identitatea si am toate datele de contact si primesti de fiecare data de la aceeiasi adresa notificari.
    Atat timp cat adresa ta este pe un site public nu ai ce face. Ce ar fi ca eu sa dau in judecata sau sa fac reclamatii la cele peste 1000 de spamuri pe zi care le primesc.

Totusi Multam ptr publicitate.

In caz ca esti inscris pe unul din site-urile mele intra si sterge contul sau anunta-ma care este.
    Scuze de repetare.

tis
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de GoBig Vezi Post
    Acesta este trimis de mine ieri. recunosc. Dar dragul meu nu este un spam. Cumva te-ai inscris pe unul din site-urile mele si acum primesti notificari cand fac actualizari la site.
    ...
    Atat timp cat adresa ta este pe un site public nu ai ce face.
    1. Indiferent daca m-am inscris pe byalex.org sau nu (nu-mi amintesc sa o fi facut) trimiti mesaje care eu nu le-am solicitat. Adica spam.
    2. Indiferent daca e cineva inscris sau nu pe un site, trebuie sa i se ofere o modalitate prin care pote renunta la serviciile care le oferi. In nici un mail nu ai specificat nimic de asa ceva si dupa cum am spus mai sus cand am cerut sa fiu sters... am vorbit singur.
    3. Daca adresa de mail e publica, asta e... se intampla... dar asta nu ofera dreptul tie sau oricui altcuiva sa trimita mesaje nesolicitate.

Iti trimit adresa de mail in PM si sper ca aici se termina cu spamul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. EMAIL SPAM: www.byalex.org
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 18th August 2007, 02:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •