Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Vanzare site-uri afiliere(2parale)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Vad ca te-ai suparat si nu era asta intentia in nici un caz. Sincer era mai degraba o gluma cu iz de insinuare la care asteptam un raspuns de genul "ma, eu n-am scos nimic, incearca sa faci asta poate-si revine". Acum eu nu mai pot modifica postul ca-mi zice ca au trecut 30 de minute. Daca vrea un moderator sa stearga gluma mea cu linkurile, eu n-am nimic impotriva.
    Si n-am zis nici o clipa ca ai facut ceva cu rea intentie.

LE: Mai am un site de la Maldinii luat pe locul 3 mai demult si a ramas pe locul 3 bine merci.
    Ultima modificare făcută de puthre; 14th October 2011 la 22:13.
    Caut cu jingle.ro.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu e nici o problema cu linkurile, sunt aceleasi, nu a scos maldinii nimic, indexeaza aiurea pe taguri sau categorii, acum e pe /botez, va reveni pe index si va ranka pe locul anterior.
    ii lipsesc linkuri cu autoritate spre index.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Vad ca te-ai suparat si nu era asta intentia in nici un caz. Sincer era mai degraba o gluma cu iz de insinuare la care asteptam un raspuns de genul "ma, eu n-am scos nimic, incearca sa faci asta poate-si revine". Acum eu nu mai pot modifica postul ca-mi zice ca au trecut 30 de minute. Daca vrea un moderator sa stearga gluma mea cu linkurile, eu n-am nimic impotriva.
    Si n-am zis nici o clipa ca ai facut ceva cu rea intentie.

LE: Mai am un site de la Maldinii luat pe locul 3 mai demult si a ramas pe locul 3 bine merci.
    \

Ideea era ca daca vroiai sa faci o gluma imi dadeai un mail, dupa cum ai vazut, Rares de exemplu, sau alti useri nu interpreteaza asa, si inteleg ca am incercat sa te pacalesc cumva.

Eu am muncit la site-urile alea, si le dau ca nu am timp de ele, de asta mai si pica, nu au mai venit link-uri si nu imi convine ca sa zici lucruri aiurea, pentru ca mai ales cand e vorba de asta, lumea pare ca abia asteapta sa comenteze .

Legat de rochite.org , inca nu am ajuns la o concluzie, decat ce am zis mai devreme , din cauza ca nu au mai venit DELOC link-uri in ultimele luni se poate sa fi picat , dar daca adaugi produse, aduci link-uri curate, ar trebui sa fie ok.

Cand o sa gasesc o solutie o sa iti zic si tie ce trebuie sa fie facuta pentru a reveni, Kidu poate a mai testat cate ceva legat de asta si stie mai bine.

Legat de gluma, crezi ca mai cumpara cineva acum, dupa ce ai zis ca ti l-am dat si am scos link-urile ?
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Legat de gluma, crezi ca mai cumpara cineva acum, dupa ce ai zis ca ti l-am dat si am scos link-urile ?
    Cumpara mai degraba acum, ca am lamurit ca nu exista posibilitatea sa le scoti
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cred ca am gasit un posibil raspuns la intrebarea - De ce unele siteuri de pe locul 1 ajung brusc pe ultimele pagini fara nici un avertisment:
    Google Algo Changes and Google Manual Reviews - How It Works | PotPieGirl.com
    Paragraful

“Yes they have their algorythms designed to get the best sites to the top, but when they do get to the top, they have to be reviewed with a human eye in order to make sure the site has quality. This is the reason the review panel exists and is the reason some of you go from page one to page 10 without warning.”
    I want to draw attention to something said there (emphasis mine) -
    “…when they DO get to the top, they have to be reviewed with a human eye in order to make sure the site has quality”.
    So you work you tail off and FINALLY get to Page 1 on Google for your keyword – you better hope your site can hold up under a manual review by a team of Google Raters.

It’s not ONE Google Rater that determines your fate either – it’s a group of them all giving their unique rating based on Google’s requirements to determine spam and “utility” (ie, usefullness, relevance) of your ranking web page (and only your ranking web page) . Then the data from the WHOLE is analyzed and action is taken (if mandated).

LE: Am facut rost de documentul la care se refera. L-am atasat la http://forums.webcentral.ro/threads/...valuare-Google
    Ultima modificare făcută de puthre; 3rd November 2011 la 19:25.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Doamne, tu crezi asa ceva? Realizezi cate milioane de siteuri sunt, si mai ales, cate cuvinte cheie si miscari sunt? lol
    Reviewul "manual" se face in rare cazuri, sau in cazul unor reporturi sau cereri de reconsiderare. Am multe siteuri made for 2p, sunt pe prima pagina, top 5, sau pe primul loc, genul ala cu 30 de linkuri directe catre 2p, si surpriza, stau acolo.

Atentie, mi au zburat si mie cateva, dar e departe de a fi o regula. Oricum m-am amuzat ideea ca in prima pagina esti doar dupa controlul uman al celor de la google

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Au cateva zeci de mii de evaluatori. Verifica doar keywordurile cu trafic mare si doar primul loc. Sa verifici un site nu-ti ia mai mult de cateva minute. Daca u doar 10.000 de evaluatori si fiecare verifica doar 100 pe zi, au un milion de verificari pe zi. Intr-un an pot ajunge si la site-ul tau.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

intr-un an? esti amuzant, saptamana viitoare intra alte 2 siteuri in top 10, cine ii verifica?
    Si se discuta de prima pagina, nu de primul loc.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Daca sunt pe un keyword nesemnificativ, probabil ca nimeni. Altfel, eu banuiesc ca le vine randul, mai ales daca au si alte semnale negative pe keywordurile respective.
    Caut cu jingle.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Evaluarile se fac aproape sigur pe .com si cateva limbi de circulatie larga. Rezultatele sunt cel mai probabil inglobate in viitoarele update-uri de algoritm.

Review / rating manual pe .ro ? Cei care se ocupa de rating trebuie sa cunoasca perfect limba pentru care fac evaluarea. Pentru Google suntem prea neimportanti pentru asa ceva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  2. Se vand 3 site-uri - profitshare & 2parale ready
    De Mihai C în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2011, 00:24
  3. WPLink.ro - Vanzare sau afiliere
    De ioan11bl în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th February 2011, 09:50
  4. Afiliere site de carti