Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Siteuri de micro nise in 2parale

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit Siteuri de micro nise in 2parale

Am observat ca au fost achizitionate cu placere pe seopedia cele cateva siteuri facute pentru 2p, mai ales in conditiile in care aveau foarte putine cautari, deci nise mai mici. Chiar si eu am cumparat o nisa de laptopuri ce avea un incredibil 50 de cautari lunare exacte, dar ce a generat vanzari de 600 ron in cateva luni. De asemenea este o industrie interesanta pe piata externa de a creea siteuri MFA pe micro nise, dar mi am propus sa va ofer o varianta asemanatoare pentru .ro si in special pe afiliere.

Imi petrec cateva ore pe zi pentru a studia cuvinte cheie, expresii, tendite in cautare si domenii libere interesante, am niste liste interesante si idei idem.

Ce primiti ?
    - in primul rand nisa, keywordul, un minim de 1000 cautari lunare exacte, in general sunt undeva intre 2 si 6 .000 cautari, dar in unele cazuri am si variante sub 1000 unde consider ca se justifica din valoare sa zicem.
    - un domeniu exact match, fie ca il iau eu sau il detin ceva, fie ca vi l inregistrati voi
    - un template propriu creeat special pentru afiliere, veti intelege in timp de ce anume sau care sunt avantajele
    - jobul se livreaza cu siteul vostru in top 30 google.ro, as vrea sa garantez ca este de prima pagina, dar ma feresc sa spun cuvinte mari
    - va avea doar o selectie de inscrieri in directoare intr un ritm de 4 buc pe zi
    - feed ul de produse va fi preluat pe fb,tw si alte cateva siteuri
    - continut! in functie de tematica siteul va contine 10, 50, 100 de produse pe nisa respectiva. Veti folosi doar datele voastre de login in 2p si un simplu update va modifica linkurile pentru idul vostru 2p. Produsele vor avea titlu, descriere, cuvinte cheie, meta descriere/titlul/keywords. O sa insist sa nu modificati.

Concluzie
    - primiti un site la cheie, up and running pe o micro nisa, gata sa incaseze comisioane din 2p, main keyword va fi obligatoriu in top 30. Aproximez ca in 2-3 luni va fi in prima pagina fara nici un efort suplimentar, de altfel, insist ca minim 45 de zile sa nu faceti nimic pe site sau catre site.

Am siteuri de acest gen facute care sunt in 5 zile pe prima pagina, poate voi livra si astfel de exemple.

Ce trebuie sa intelegeti
    - nu va pot spune inainte care sunt cuvintele cheie, practic acolo e valoarea muncii mele, si in acest caz, puteti sa folositi direct cuvintele
    - tldurile folosite vor fi com/net/org/info/eu in aceasta ordine, in functie de ce e liber. DACA avem liber .ro si daca doriti, il puteti folosi, consider ca e un avantaj.
    - folosesc varianta mea de gazduire ( mxhost ) si IP dedicat, dupa garantie, puteti face ce doriti cu siteul.
    - nu voi forta cu nici un fel de linkuri din mai stiu eu ce siteuri ca sa urce mai rapid.

Ce contine pachetul
    - o micro nisa cu keyword de minim 1.000 cautari lunare exacte
    - un domeniu com/net/org/info/eu ( free push godaddy in general )
    - gazduire si IP dedicat 6 luni la mxhost
    - continut si optimizare, linkuri si feed
    - pagina de fb si tw
    - puteti controla domeniu, hostingul si administrarea siteului in 3-4 zile
    - plasare in top 30 google in maxim 20 zile ( aceasta este o garantie, daca nu se intampla, puteti primi banii inapoi )

Pret:
    50 Euro ( se achita la comanda, se pot returna in 20 zile daca siteul nu este top 30 )
    Daca am pentru voi o nisa cu cautari mai bune sau/si mai multe produse, putem discuta pretul, munca e diferita.

Exemple:

cizmeonline.eu
    8.100 cautari
    3.600 cautari exacte
    inregistrat pe 7 septembrie
    up&running pe 10 septembrie
    pozitia 14 in google.ro

cizmedeiarna.com
    14.800 cautari
    2.400 cautari exacte
    inregistrat pe 5 septembrie
    up&running pe 8 septembrie
    pozitia 2 in google.ro

Tare mult v-ar ruga sa nu faceti comentarii tampe, ca e scump, e ieftin, e prost. Stiu sigur ca sunt cativa colegi care castiga din 2p mult peste ce castig eu si cu siguranta multi dintre voi sunteti mai buni decat mine in optimizare, servere sau ce vreti voi. Este doar o oferta pentru cei care vor sa incerce si asa ceva si mai ales ca sunt convins ca afilierea nu inseamna banner pe blogul x. Titlul de Ambasador care mi-l ofera Seopedia si multe casute verzi de reputatie sper sa fie garantul ofertei mele.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 17th September 2011 la 18:27.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Confirm faptul la Kidu are o metoda buna care functioneaza.
    Investitia de 50 de euro mi se pare decenta, avand in vedere ca acesti bani pot fi scosi inapoi cu un minim de efort.
    In cazul in care cineva vrea sa invete o metoda si sa o repete, cei 50 de euro vor fi o investitie care merita 100%.
    Trust, but verify.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Totusi, nu e mare afacere . Nu cred ca poti scoata mai mult de 50 de euro din microsite-uri . Sunt curios cat reprezinta TRAFIC REAL pe keyword cele 14800 de cautari
    Eu sunt pe prima pozitie la un cuvant ce are 160 000 de cautari lunare si in WMT am 8000 de clickuri la 40 000 impression pe keywordul respectiv fapt confirmat de de GA
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

draqsoru, incearca sa citesti ce am scris, asta in primul rand. In al doilea rand iti subliniez cateva aspecte legate de marketingul afiliat: conteaza nisa in sine si mai putin cautarile, cu riscul de a ma repeta, exista site de it ce are in jur de 50 cautari lunare si care a generat peste 600 ron comisioane in cateva luni. In exemplele mele sunt trecute atat numarul de cautari extinse, cele 14.800 la care te referi, cat si numarul de cautari exacte, adica 2.400, verifica. Eu oricum, am in vedere doar cautari lunare exacte, ceea ce am si subliniat. Cu un titlu si description atractiv, poti lua 10-18% din traficul pe cuvantul cheie principal, la care adaugi long tails si multele taguri.
    Si in ultimul rand te as ruga sa te abtii de la a comenta aiurea, nu discutam de trafic si clickuri, iar daca tu nu reusesti sau nu crezi ca reusesti sa scoti 50 euro din microsite, lasa-ne pe noi sa o facem.

Lateredit: ah da, nu e o mare afacere. Dar am constatat in cei 4 ani pe SP ca sunt putini cei care isi permit mari afaceri. In al doilea rand ofer sansa sa incerce afilierea din alt punct de vedere, in afara de a trozni un banner aiurea pe site. Iar ca pret... poate ai in vedere ca domeniul, gazduirea si IP ul unic costa. template ul costa, optimizarea costa, introducerea si modificarea a 100 de produse... costa. De fapt m-am aliniat la celelalte preturi cu care s au vandut siteurile de gen aici.

Aseara am pregatit doua siteuri pentru primul client, primul are 280 produse, al doilea fix 400, nisa incaltaminte, au fost ceva mai multe produse, cautarile exacte sunt si ele mai mari, dar am negociat un pret convenabil de ambele parti.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 18th September 2011 la 16:09.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

O intrebare, cele 400 de produse au descrieri unice? sau sunt exact asa cum vin din feed, adica identice cu altele de pe alte siteuri?

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Rares: pentru 200e in plus, vor fi descrieri unice. Lasand gluma la o parte, nu stiu daca realizezi, dar in momentul in care faci update la produse, se incarca descrierile din magazine.
    20-40 de produse, in principal cele de pe prima pagina vor avea descrierile modificate. Vorbim totusi de micronisa nu de batalie pe 50.000 cautari exacte.

Ceea ce fac eu este exact ce este necesar sa ajungi pe prima pagina. Chestia asta se adreseaza celor fara experienta. Daca te pricepi, ti le faci singur, de ce ai da bani?

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu vinzi separat doar keyword-urile?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Ok, kidu, eram doar curios. Cand faci update la produse se updateaza doar campurile nemodificate manual, astfel incat daca tu modifici cate ceva in campul descrierii, la update acesta nu se mai updateaza. Regula asta nu functioneaza totusi la unele campuri, printre care titlul postului, linkul de afiliat si inca vreo cateva.
    Sunt deacord cu tine ca faci strict ce e necesar pt a ajunge pe prima pagina, dar ce faci peste o luna, doua, cand o sa intre panda din plin si la noi, sau cine stie ce corectii si filtre va mai aplica google?

Oricum, iti urez mult succes, mi se pare o idee foarte buna ceea ce vrei sa faci.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

La fel ca Popa Flavian, te intreb si eu daca vinzi keyword-urile separat?
    Ultima modificare făcută de DRG; 18th September 2011 la 19:34. Motiv: Nu am pus semnul intrebarii, ha ha ;))
    D R G

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de drago0sh Vezi Post
    La fel ca Popa Flavian, te intreb si eu daca vinzi keyword-urile separat?
    Am rugat inca de la inceput, fara intrebari tampe.

Rares: poate ai dreptate, la campaniile pe care am lucrat, updateul imi modifica inapoi inclusiv titlul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. API 2Performant/2parale
    De Bogdan Ungureanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 13th October 2011, 21:34
  2. Micro niche sites
    De tazonne în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 97
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 18:28
  3. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 02:32
  4. Integrare cod 2parale in Cs-Cart
    De adson în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th November 2010, 23:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •