Un copil / adolescent care alege sa consume substantele alea este constient de riscuri?
Poate daca citeste undeva despre chestia aia da ar fi constient de riscuri
Un consumator va incerca informat, neinformat (pentru el nu prea conteaza) doar ca daca stie ceva macar are riscul mai mic sa faca supradoza sau sa faca alte complicatii
Pe un pusti nu il va afecta foarte mult sitirea de la ora 5 cu ala care a murit de la etnoboanice (si termenul e gresit,etnobotanic inseamna total altceva pe labga ce se consuma din magazine) dar poate daca citeste marturile unui dependent nu va incerca.
Nu inteleg de ce este un subiect asa tabuu cand rata consumatorilor creste alarman in Romania peste tot in lume au inceput sa se discute despre aceste droguri legale numai la noi unde sunt extraodinar de multi consumatori nimeni nu zice nimic (de interzis nu se pune problema daca America sau Anglia nu reuseste nu cred ca va fi in stare Romania) dar la noi incepi un subiect mai delicat si toti incep sa te injure(netule vezi cu urarile inteleg ca te ataci dar nu are rost sa imi zici asemnea chestii) ce crezi ca daca nu vorbesti despre asta atunci gata s-a rezolvat problema.
Daca te ocupi de acest subiect nu inseamna ca vinzi asemnean lucruri.
Postul cu zorele-sa va zic o chestie -nimeni nu a ajuns depdendent de seminte de zorele sau sa moara.Cum ai luat articolul asta putea sa iei si unul de reducerea riscurilor dar ai ales fix unul care sa sune rau...
Cum am zis forumul are intentia de ajuta lumea ,acum fiecare crede ce vrea
Rog sa inchideti topicul pentru ca deraiat destul de rau.
Imi cer scuze daca am adus vreo ofensa acestui forum.
Bafta