Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Caut colaborator website

mist este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Caut colaborator website

medie vizitatori pe zi :280
    caut colaborator pentru: optimizare seo,design,optimizare site.mentenanta
    ofer 50% din site.
    Site-ul nu face profit momentan dar dupa parerea mea va face fiind o nisa noua si fenomenul in crestere.
    P.S:siteul este facut in vederea reducerii riscurilor si a informarii asupra efectelor acestora (adica dupa parerea mea facem un lucru bun) deci sa nu vad replay-uri aiurea
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st December 2010 la 10:33.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

"Semințele de zorele au efect halucinogen și sunt folosite de cunoscători pentru „călătoriile“ în lumi mai frumoase. Le găsiți pe rafturile din Kauflaund sub demunirea de „Ipomoea tricolor“, la prețul de 1,79 de lei pentru un pliculeț de 2 grame. La raionul de plante de grădină din majoritatea supermarketurilor din Capitală reporterii „Adevărul de Seară“ au găsit pliculețe cu semințe de zorele, care conțin LSA, echivalentul mai puțin nociv al LSD-ului. LSA este un psihedelic chimic natural având eficacitatea de la 1/10 până la 1/30 din cea a LSD-ului. Are câteva asemănări cu efectele LSD-ului, dar este în general considerată mult mai puțin stimulentă și poate avea și efectele unui sedativ. Dacă nu ați prins reducerile din magazinele de vise, în centrele comerciale veți găsi „doza“ de semințe de zorele în cantități după pofta inimii. Patronii magazinelor de vise care mai au în stoc plante halucinogene care au fost interzise de Ministerul Sănătății nu știu ce vor face cu ele, pentru că în lista pe care a publicat-o Guvernul sunt trecute denumirile științifice ale plantelor. Deși se află pe lista plantelor interzise de lege, „ipomoea tricolor“ poate fi cumpărată de oricine pentru că pe plic nu se specifică conținutul și nici efectele pe care ar putea să le aibă.

Guvernul României a aprobat la 10 februarie 2010 lista plantelor etnobotanice interzise. Astfel, Legea nr. 143/2000 a fost completată cu substanța amida acidului lisergic, ceea ce conțin bobițele de zorele care se pun în pământ. Semințele de zorele conțin cea mai mare cantitate de LSA din specie.

Cum te simți după o doză cu semințe de zorele

Precum LSD-ul, LSA-ul poate avea puternice efecte mentale. Vă va oferi o experiență liniștită, plină de vise. Primele efecte sunt următoarele: stare de visător, fericire, abilitatea de concentrare și de a deveni foarte interesat de orice vă place, inabilitatea de concentrare în sarcini complexe cum ar fi programarea sau șofatul, o bunătate foarte mare.

Instrucțiuni de folosire

Pentru că se consumă pe cale orală, veți avea o stare de greață ce va ține aproximativ o oră după înghițire. Cea mai bună metodă pentru a ajunge „în lumea viselor“ este să mestecați semințele bine înainte de a fi înghițite. Pentru a nu avea efecte seundare negative boabele se înmoaie în apă, se lasă să crească 3-4 zile, după care se îndepărtează partea albă de pe cochilie și se mânâncă.

Dozajul oral pentru semințele de zorele se face în cantități diferite:

Ușor: 50 - 100 seminte / 1.5 - 3 grame

Mediu: 100 - 250 seminte / 3 - 6 grame

Tare: 250 - 400 seminte / 6 - 10 grame

Foarte Tare: + 400 seminte / +10 grame

Interzis după consum

Puteți avea o experiență fantastică dacă urmați câteva reguli importante după ce ați consumat poțiunea magică:

-Nu conduceți

-Nu consumati semințe de zorele când sunteți însărcinată

-Persoanele emoționale și cu probleme psihologice trebuie să fie atente când se hotărăsc să folosească psihedelice precum semințele de LSA

-Persoanele care au în familie cazuri de schizofrenie sau alte boli psihice ar trebui să fie foarte atente deoarece psychedelicele pot iniția bolile mentale aflate în stare latentă

-Asigurați-vă că aveți alături o persoană trează si, de preferat, cu experiență pentru a evita eventualele accidente."

Faceti un lucru bun zici? Din punctul meu de vedere seopedia nu ar trebui sa tolereze astfel de topicuri.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

, scuze dar nu ma pot abtine. Tu oferi alternative drogangiilor care nu au bani de spiceuri sau le gasesc inchise. Vezi? Dovada vie ca spiceul retardeaza!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    "Semințele de zorele au efect halucinogen și sunt folosite de cunoscători pentru „călătoriile“ în lumi mai frumoase. Le găsiți pe rafturile din Kauflaund sub demunirea de „Ipomoea tricolor“, la prețul de 1,79 de lei pentru un pliculeț de 2 grame. La raionul de plante de grădină din majoritatea supermarketurilor din Capitală reporterii „Adevărul de Seară“ au găsit pliculețe cu semințe de zorele, care conțin LSA, echivalentul mai puțin nociv al LSD-ului. LSA este un psihedelic chimic natural având eficacitatea de la 1/10 până la 1/30 din cea a LSD-ului. Are câteva asemănări cu efectele LSD-ului, dar este în general considerată mult mai puțin stimulentă și poate avea și efectele unui sedativ. Dacă nu ați prins reducerile din magazinele de vise, în centrele comerciale veți găsi „doza“ de semințe de zorele în cantități după pofta inimii. Patronii magazinelor de vise care mai au în stoc plante halucinogene care au fost interzise de Ministerul Sănătății nu știu ce vor face cu ele, pentru că în lista pe care a publicat-o Guvernul sunt trecute denumirile științifice ale plantelor. Deși se află pe lista plantelor interzise de lege, „ipomoea tricolor“ poate fi cumpărată de oricine pentru că pe plic nu se specifică conținutul și nici efectele pe care ar putea să le aibă.

Guvernul României a aprobat la 10 februarie 2010 lista plantelor etnobotanice interzise. Astfel, Legea nr. 143/2000 a fost completată cu substanța amida acidului lisergic, ceea ce conțin bobițele de zorele care se pun în pământ. Semințele de zorele conțin cea mai mare cantitate de LSA din specie.

Cum te simți după o doză cu semințe de zorele

Precum LSD-ul, LSA-ul poate avea puternice efecte mentale. Vă va oferi o experiență liniștită, plină de vise. Primele efecte sunt următoarele: stare de visător, fericire, abilitatea de concentrare și de a deveni foarte interesat de orice vă place, inabilitatea de concentrare în sarcini complexe cum ar fi programarea sau șofatul, o bunătate foarte mare.

Instrucțiuni de folosire

Pentru că se consumă pe cale orală, veți avea o stare de greață ce va ține aproximativ o oră după înghițire. Cea mai bună metodă pentru a ajunge „în lumea viselor“ este să mestecați semințele bine înainte de a fi înghițite. Pentru a nu avea efecte seundare negative boabele se înmoaie în apă, se lasă să crească 3-4 zile, după care se îndepărtează partea albă de pe cochilie și se mânâncă.

Interzis după consum

Puteți avea o experiență fantastică dacă urmați câteva reguli importante după ce ați consumat poțiunea magică:

-Nu conduceți

-Nu consumati semințe de zorele când sunteți însărcinată

-Persoanele emoționale și cu probleme psihologice trebuie să fie atente când se hotărăsc să folosească psihedelice precum semințele de LSA

-Persoanele care au în familie cazuri de schizofrenie sau alte boli psihice ar trebui să fie foarte atente deoarece psychedelicele pot iniția bolile mentale aflate în stare latentă

-Asigurați-vă că aveți alături o persoană trează si, de preferat, cu experiență pentru a evita eventualele accidente."

Faceti un lucru bun zici? Din punctul meu de vedere seopedia nu ar trebui sa tolereze astfel de topicuri.
    Super!!! As vrea sa fiu si eu colaborator, oare ma accepta?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

mist este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca seopedia nu accepta atunci rog sa stearga articolul.
    Cat despre postul tau rares gandestete ca daca vrei le consumi ok daca nu ,nu le consumi dar macar sti efectele, dozajul .Plus ca ai luat un post fix sa sune urat.
    In fine nu vreau sa fac offtopic sau sa ma cert cu cei care au idei diferite.
    Postati cei care sunteti pe subiect
    Sincer observ ca nu are niciun rost.Edy vezi ca eu nu consum dar tot nu e frumos sa faci pe cineva retardat data viitoare abtinete
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st December 2010 la 10:34.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    39

Implicit

cu riscul sa fiu dat afara de pe forum

MARSH MAH CU DROGURILE TALE

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Daca treci domeniul pe numele meu iti dau eu 20E sa il inchizi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de mist Vezi Post
    P.S:siteul este facut in vederea reducerii riscurilor si a informarii asupra efectelor acestora (adica dupa parerea mea facem un lucru bun) deci sa nu vad replay-uri aiurea

Instrucțiuni de folosire

Cea mai bună metodă pentru a ajunge „în lumea viselor“ este să mestecați semințele bine înainte de a fi înghițite. Pentru a nu avea efecte seundare negative boabele se înmoaie în apă, se lasă să crească 3-4 zile, după care se îndepărtează partea albă de pe cochilie și se mânâncă.

Astea sunt sfaturi pentru reducerea consumului?

@mist, iti doresc sa ai copii si sa ii cauti prin spitale dupa ce au consumat prostii din astea, dupa aia sa te mai vad daca o sa te mai apuci de facut siteuri cu asemenea continut.
    Ultima modificare făcută de Netul; 1st December 2010 la 00:52.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

@ sau un drogat din asta sa dea peste tine cu masina si sa ramai infirm, sau sa dea in cap la cineva iubit pentru a face rost de bani
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Elena este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    116
    Putere Rep
    28

Implicit

Stiu ca nu e ceva de ras dar m-a amuzat rau ''semintele de zorele''.
    Cu siguranta nu mai sunt amuzata dupa ce am citit forumul timp de 30 min. Media de varsta a utilizatorilor este undeva la 17-18 ani (am ajuns la concluzia aceasta dupa modul de exprimare a utilizatorilor) si asta inseamna ca trebuie sa te gandesti bine ce postezi pe un forum de genul.

Offtopic: Ce inseamna PMI?!

O sa dau doar 3 exemple dar am observat ca majoritatea userilor folosesc termenul PMI:

''PMI se simte groaznic.E prima data cand ia Pure by magic si nu stie cat dureaza efectele astea groaznice.Ii arde tot corpu,dureri groaznice de cap,atacuri de panica...din cate spune PMI e mai rau si decat Generation 2012.''
    ''Revin...cu o intrebare? stie cineva cum e cu DXM-ul ca pauza intre dozari? ca timp? cantitate? (incat sa nu se lase cu distrugeri interne prea mari)''
    ''Din experiența personală (destul de vastă cu această substanță) a PMI-ului meu, cel mai OK este spațierea dozelor .... Cantități? E destul de relativ. Pot să îți spun că doze de 500mg sunt ...''

Am inlocuit anumite informatii adaugand ''....'' in locul lor, e mai sigur asa, dar se intelege ideea.

Nu vreau un raspuns la ce am intrebat, il stiu deja.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut colaborator (asociat)
    De adivin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2010, 12:18
  2. Caut colaborator
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2008, 17:46
  3. Caut colaborator pentru SEO (www.vamist.com)...
    De stefan în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 23rd July 2007, 14:04
  4. Caut colaborator SEO
    De elka în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 17th March 2007, 17:40
  5. Caut colaborator - programator web
    De Emil Chelariu în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd March 2007, 18:53

Permisiuni postare