stati asa ca m-am pierdut pe drum...pustiul care se ocupa de site a spus ca inserarea acelor cuvinte in index nu va face altceva decat sa ajute la indexarea cat mai buna de catre guagal...eu imi postez continutul acolo si atat...adica trimit pe mail un articol si embed-ul de la fisierul video. Nu ma ocup de SEO sau promovare, nu e domeniul meu, am vazut ca v-ati sesizat de treaba cu keyword-urile si nu intelegeam de ce. O sa ii spun sa le scoata de acolo maine.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

am scos din arhiva de la YM ultima conversatie cu "webmasteru`", o copiez mai jos...inclin sa cred ca pustiul nu a facut-o cu intentie..puii mei...important e ca pana maine alea vor disparea de acolo.
pescarinromania: salut, esti?
webmaster: salut, da, sunt
webmaster:ai materiale noi?
webmaster:
pescarinromania:nu, ca nu am mai facut nimic. te caut pentru altceva
webmaster:da, sigur, zi despre ce e vb
pescarinromania:zi-mi si mie care e rostul cuvintelor din footer, cele ascunse in prima pagina
webmaster:
webmaster: pai asa te indexeaza google mai rapid, iti apar in kautari...de ex daca unu cauta "produse naturiste" apare si site-ul tau
pescarinromania:si ce treaba am eu cu produsele naturiste?
webmaster:pai nu ai, dar iti aduce trafic
pescarinromania:ia intra tu in cpanel si vezi care sunt cuvintele dupa care site-ul a fost gasit si vezi cate sunt legate de pescuit si cate de produse naturiste si alte tampenii...
webmaster:nu konteaza asta, konteaza indexarea
pescarinromania:frate, eu nu le am cu indexari si alte alea...eu stiu ca trebuie sa imi apara materialele, emisiunile si sa fie site-ul cotat cat mai bine in guagal
webmaster: pai aia e indexare, ce nu intelegi
pescarinromania:pai nu prea inteleg, ca am pus site-ul la vanzare si urla lumea aia mai in domeniu ca fac spam...eu stiu ca spam inseamna sa trimiti mail-uri de colo colo..ca sa nu mai zic ca tampeniile alea scad valoarea site-ului
webmaster: ce tampenii?
pescarinromania:cacaturile alea de cuvinte, keywords, cum dracu le zice
webmaster: pai de ce scad valoarea?
pescarinromania: pai pe mine ma intrebi? e domeniu` tau...io iti zic cum mananca crapu`, bibanu` si alte alea...nu am aburi cu chestii care ma depasesc...daca mai multi (si cu siguranta mai luminati ca min sau ca tine) zic ca e ceva gresit, pai e gresit
webmaster:si tu pui botu la vrajeli d`astea? io asa stiu k se face...daca vrei le scot...
pescarinromania: scoate-le dracului de acolo...azi, maine, numai scoate-le...hai ca mai vb
webmaster: bine pa