subtitrarefilme/info (page rank 4, 500 vizite,negociabil,Total Backlink: 44,164,pagini indexate : 44,137,Alexa rank: 2,005,287)
muzica-noua/us
muzicaversuri/com
subtitrarefilme/info (page rank 4, 500 vizite,negociabil,Total Backlink: 44,164,pagini indexate : 44,137,Alexa rank: 2,005,287)
muzica-noua/us
muzicaversuri/com
Da-mi detalii despre cel de versuri.
vechime, promovare, continut, monetizare, trafic si calitatea lui, bounce rate, tot ce se poate spune despre el.
Daca nu aici, atunci pe pv.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
ai grija sa nu iei teapa, ca mai vindea si de dimienata unele.
Deja l-am diclit, incerca sa ma convinga ca are cpm de 6-8 euro pe nisa versuri in Romania, cand eu am avut 3 siteuri de versuri in ultimii 2 ani.
Mersi frumos pentru sfat.
Sunt un mare tzepar
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Prietene am spus 3-4 Euro nu 7-8 cum susti tu vrei sa iti fac poza sau ce ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am zis ca : ""Siteul are 500 de vizitatorii pe zi unici veniti din google, il vand cu tot cu script , 3-4 euro pe zi din adsense, 5 luni vechime.'"
Verifica graficul G-top din footer![]()
la 3-4 euro pentru 500 unici => 6-8 euro pentru 1000 unici. Am gresit putin ca am zis cpm ceea ce inseamna mia de afisari ci nu de unici insa nu e cu mult mai mare nici numarul de afisari in cazul siteuui tau/
Da Diana, "diclit" adica "filat", adica l-am prins cu mata in sac.
m-ai prins recunosc esti un adevarat detectivsi eu sunt un adevarat tzepar pana acuma cat am vandut nu s-a plans nimeni siteu-rile sunt postate si pe softpedia dar azi mi-am facut cont si pe seo.
Daca vrei sa vezi cat de tzepar sunt poti sa te uiti putin cate tepe am dat eu pe softpedia cu nick-ul WebsProfit
Omule nu am zis ca esti tepar pentru ca nu mi-ai facut nimic, insa tare as vrea sa vad si eu statisticile conform carora tu iei asa multi euro cpm pe un site de versuri romanesti monetizat cu adsense. Aici este problema, nu am zis altceva, a nu se intelege gresit.
Sunt multi care pe nise gen medicina, afaceri, etc nu scot cu adsense nici pe jumatate.
Prietene nu esti interesat ! bine pa, ce ar mai fi sa imi chem si eu acuma prieteni pe forum si sa incep cu : ai grija sa nu iei teapa! sau sa vorbesti doar din interesul de a face posturi. Daca tot m-ai ''diclit"' atata incearca sa nu mai gasesti subiecte penibile de a ma acuza direct si indirect ca nu suntem la piata aici ''Omule"'.Atat am avut de spus mz.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)