Intreb de curiozitate cat ar costa un site care ar avea 100 000 unici pe zi si ar avea 5000$ profit din adsense lunar..?
Sa nu luam in considerare nisa,pr si alte lucruri.Traficul sitului fiind in mare parte organic international.
Intreb de curiozitate cat ar costa un site care ar avea 100 000 unici pe zi si ar avea 5000$ profit din adsense lunar..?
Sa nu luam in considerare nisa,pr si alte lucruri.Traficul sitului fiind in mare parte organic international.
5000$ este profit sau venit?
cam 2000 ron ... pe seopedia, pe site point probabil venitu pe vreo 2 ani cel putin. Oricum la asa ceva vinzi si altele nu doar o "afacere" ci si un brand o imagine ... mai multe
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
sorry pt offtopic dar un lucru nu am inteles in viata mea. De ce sa vinzi/strici/repari ceva ce functioneaza.. Daca faci 5000$/luna nu se merita sa vinzi mai bine reinvestesti
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Eu ziceam de adsense lunar,doar atat... si este si un brand in joc,dar nu as vrea sa fie luat in calcul...
Nu stiu daca se poate calcula x10 profitu la traficul asta...Nu cred ca se poate in 10 luni sa faci din seo un site la fel....
Sa inteleg ca minimul ar fi 2000 RON pe seopedia))?
Epsilon eu am intrebat estimativ... evident ca sunt si cumparatori pt asa ceva...
Daca exista vanzator,probabil o face ca ia luat foc casa si9 nare bani sau ceva de genu...insa eram interesat de un pret mediu![]()
Intre 50 si 100k usd. Daca la traficul asta ai avea macar 10-20% vizitatori directi ar fi un mare plus. Nu poti sa nu iei in considerare nisa. GSMarena.com are cateva zeci de mii de vizitatori unici zilnic dar valoreaza mult mai mult decat un site cu jocuri flash cu trafic triplu.
Pentru ca 2 ani nu trebuie sa mai lucrezi, sau daca ai putere de munca, ai $100k de reinvestit, nu 5.
Ultima modificare făcută de alinalin0; 15th January 2009 la 15:03.
alinalin: in romania nu e asa . Sunt doua variante iei sau dai tzeapa. Si asta e valabil de orice domeniu vrei tu. Am inteles oricum ideea ta si o stiu, asta ar fi plauzibil intr-o lume normala.
Deadworld, vinzi sau cumperi?Daca vinzi, poti incerca si pe seopedia, poate gasesti o oferta serioasa.
Ca estimare, nu as putea sa zic strict cu traficul si profitul. Pentru ca, de exemplu, daca site-ul ar avea potential sa fie monetizat si cu altceva (affiliates sa zicem) acelasi numar de vizitatori ar putea aduce un profit mult mai mare.
Nu vand nici nu cumpar ,eu am intrebat estimativ la cel mai mic profit posibil.In realitate e vorba de mult mai mult...si nu doar de un singur site fiindca e un brand mai exstins...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)