as dori sa imi spuneti cat valoreaza un site de jocuri in flash, cu 25.000 unici pe luna, facut in romana , iar incasari din google adsense 200$ / luna
mersi
as dori sa imi spuneti cat valoreaza un site de jocuri in flash, cu 25.000 unici pe luna, facut in romana , iar incasari din google adsense 200$ / luna
mersi
Despre ce site e vorba, per PM daca nu vrei sa il pui aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
ti-am trimis pm
situl nu e de vanzare, vreau doar o estimare de pret
eu stiam de profitul lunar x 10
Pretul unui site este stabilit pana la urma de ofertele de cumparare, bineinteles conteaza ce venituri are. In concluzie pretul il obtii cand vinzi, restul estimarilor nu prea isi au sensul.
daca voi credeti ca afacerile se fac scotandu-ti investitia in 3 luni va inselati amarnic
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
La pret intervin mai multe criterii: nisa siteului, continutul siteului, varsta domeniului, traficul ...... Pentru un site de jocuri, cred ca e buna regula 10 x profitul lunar, dar pt un site mai serios si cu vechime pretul poate fi mult mult mai mare. De ex eu nu as da portalul meu (vechime peste 6 ani) cu 10 x profitul pe o luna, poate nici macar cu 30 x profitul pe luna.
Eu as vinde site-ul meu pentru 100.000 de euro.
Referitor la site-ul de jocuri, sa stii ca se iau multe in considerare: varsta este f importanta deoarece creaza trust si poate deveni punct de referinta, apoi numele domeniului deoarece poate deveni brand si la sfarsit vin nr de vizitatori, bounce-rate.... in general statisticile basic.
Ideea este ce vinzi: domeniul (ca brand, keyword, trust) sau doar scriptul + vizitatorii aferenti? Care dintre cele 2 sunt mai puternice in cazul tau? Daca domeniul este punctul tau forte poti cere mai mult, daca doar scriptul de jocuri atunci nu poti cere foarte mult decat daca este ceva unic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)