Este vorba de addsite . ro . Sursa ce confirma este trafic. Preturi incepand de la 4euro pe luna.
Este vorba de addsite . ro . Sursa ce confirma este trafic. Preturi incepand de la 4euro pe luna.
Ultima modificare făcută de Addsite; 9th February 2009 la 15:17.
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
de parca daca as pune un banner acolo l-ar mai vedea cineva..![]()
ai ceva bannere acolo... nici nu se mai vede informatia acelui site.
dar nu am cerut parerea, eu imi vand produsele, dar invidia se simte in aer![]()
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
la cat e de urat , nu ca nu as cumpara spatiu publicitar , NU AS INSCRIE UN SITE , in "directorul" tau !!![]()
amuzantnu e vorba de invidie, chiar e urat
pe cat punem pariul ?
P.S. : ca proprietar de site , am dreptul sa imi selectez directoarele unde vreau sa apar .
P.S 2 : esti in pericol sa iti pierzi contul de adsense
P.S. 3 : nepotul meu era la mine , cand am intrat pe site la tine si a inceput sa planga . S-o fi speriat si el (are 3 luni ) de cum arata ?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)