dami un exemplu de site care primeste 25$ pt un articol ce iti aduce 5000-10000 pe zi?
Oricum eu am zis de 100000 unici la 1000$ evident astia pe zi ,nu taraite si lungite pe mai multe zile.....
dami un exemplu de site care primeste 25$ pt un articol ce iti aduce 5000-10000 pe zi?
Oricum eu am zis de 100000 unici la 1000$ evident astia pe zi ,nu taraite si lungite pe mai multe zile.....
Cei care spuneti ca site-ul ala nu face peste 100.000 E nu stiti ce vorbiti, pai sunteti in stare sa faceti un site cu un asemenea trafic ?(bineinteles real)
Parerea mea este ca face mult peste 100k
14-18 x 1 month income
Da eu nu as vinde ceva care imi face 5k/luna pt 60 k
Si eu zic ca in cele mai multe cazuri ar face peste 100k. Am vazut pe sitepoint site-uri cu trafic si profit mai mic vandute cu peste 100k.
Dar depinde foarte mult nisa, pentru ca 100,000 de unici pe o nisa nu sunt echivalentul a 100,000 de unici pe o nisa scumpa. Iar cum "problema" propusa e ca nu avem nisa, nu putem nici estima pretul![]()
Sustin ce spui.
Depinde si daca siteul e pe com sau pe ro. Depinde cat de bine optimizat este si cat spam (potential risc in evaluarea algoritmica) are in el. Depinde si de cati vizitatori are constant pentru o perioada din urma.
Sunt foarte multi factori cand e vorba de sume din astea
Desigur , si cheltuielile sunt mai mari decat la un site cu 1.000 vizitatori pe zi,deci trebuie scazut din adsense ce cheltuiesti.
Sunt persoana fizica si as da 10k euro pe el pe loc (daca as avea mai mult as da si mai mult).
Foarte frumos 100k/zi o performata notabila. Daca e din afara pe langa 5000 din adsense castigi cel putin inca 3000 din alte metode de monetizare asa ca venitul e mult peste 5000 pe luna, deci si pretul sare de 100k de dolari.
Deci, cum ar spune taranul din mine: "as da.. daca" d-astea vad de prin 2000 pe forumuri. Eu am zis ca fac cinste cu un zaibar oltenesc traditional celui care da, nu care ar da. Eu nu negam ca in afara nu l-ar da cu 60k-100k, eu vorbeam doar de Romania.
Trafic mare, performanta notabila.. ramane de vazut cine da, nu cine ar da.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
dau eu #2500 daca il vinde .. dar nu stiu cine ar vinde un site care scoate $5000 pe luna cu mai putin de cel putin 12Xcastigul pe luna.
Valoare lui cred ca este intre 12-60 X castigul pe luna ...
Dar sa nu fie un site pe o nisa deja moarta cum ar fi bacalaureat 2008/2009 si tot asa![]()
ce exemplu mi-ai dat si tu...
oricum am vrut odata sa promovez un site si l-am intrebat pe adminul de la cocalari cat costa asa ceva si mia zis de la 100 euro in sus...nicidecum 25$
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)