Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: analytics si webmaster tools

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit analytics si webmaster tools

Nu stiu daca trebuia deschis aici topicul dar am o problema/nelamurire legata de o problema din trecut.
    Am avut in trecut 2 conturi de webmaster tools in care tineam mai multe siteuri. La un moment dat din cauza unor probleme la niste siteuri dintr-un cont toate siteurile au fost penalizate manual pentru spam(sincer nu aveau toate aceasta problema). Nu am mai reusit sa recuperez nici macar unul.
    Zilele astea negasit o alternativa mai buna pentru statistici(momentan folosind histats, care are posibilitatea de a fi privat dar incarca destul de mult siteurile) ma gandeam sa folosesc analytics. Nu fac nici un fel de spam sau alte prostii de black hat dar ma gandeam daca din nou ar putea face legatura si sa blocheze cine stie ce. Chiar nu vroiam sa apelez din nou la serviciile lor.
    Multumesc.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ai putea sa incerci: Piwik - Demo. Nu este la fel de complex ca si Google Analytics, dar cred ca-si face treaba admirabil. Doar ca... trebuie cel putin un VPS pentru gazduire.

CrisTee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    56
    Putere Rep
    16

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sincer nu cred ca google penalizeaza toate site-urile din WT din cauza unuia singur.
    In cel mai rau caz, te poate suspecta ca aplici metode nepermise si sa ti le ia la mana si pe celelalte din cont.
    Gandeste-te la o firma seo care are acces la multe site-uri in acelsasi cont de webmaster tools si un client penalizat apeleaza la serviciile acelei firme, pentru recuperare penalizare.
    Daca totusi tu ai patit asa ceva, gandeste-te ce au in comun site-urile respective, altceva decat acelasi cont de WT:ip, link de la aceleasi site-uri sau catre aceleasi site-uri, daca sunt in vreo schema de interlinking, etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd March 2015, 18:16
  2. Raportare Analytics vs Webmaster Tools vs Trafic.ro
    De aka_eu în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st June 2010, 01:19
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st June 2010, 01:19
  4. Webmaster Tools
    De alinalin0 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 9