26th August 2015, 20:48
3 out of 3 members found this post helpful.
Nu inteleg de ce tool mai ai nevoie. Google ti-a trimis mesaj clar legat de motivul deindexarii iar nisa e una "nasoala". Ia-ti gandul de la site: fie muti totul pe un alt domeniu si o iei de la capat, fie renunti la nisa.
Treaba cu "sunt unii care fura si nu i-a prins" e cam aceeasi cu viata reala: o gramada de infractori sunt in libertate chiar daca doar unii sunt prinsi. Nu poti spune Politiei: "stai ca mai sunt unii in libertate, dati-mi drumul". Odata prins trebuie sa iti asumi greseala si consecintele.
LE. Eu zic ca toata treaba e un semn si ca cel mai bine ar fi sa renunti la nisa. Nu de alta dar sa nu te vad cu dosar penal si cu Politia la usa.
Ultima modificare făcută de Nichita; 26th August 2015 la 20:57.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
27th August 2015, 12:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Total de acord cu @Nichita, dar totusi vreau sa postez ca sa "intaresc" cumva ce s-a spus aici.
Faptul ca ai fost prezent pe Google trebuie privit, din pacate, ca un privilegiu zilele astea. Daca nu respecti regulile, adio website, e atat de simplu.
Tu ai folosit un tool de pe internet care sa-ti spuna daca site-ul e banat. Acele tool-ul nu-ti spun de fapt nimic, nu pot interoga baza de date de la Google care contine site-uri banate. Si pot sa-ti confirm ca am vazut un exemplu care avea plangeri de tip "DMCA" si nu era nicaieri de gasit pe Google. Poti sa-ti cauti site-ul si aici: Copyright Removal Requests – Google Transparency Report e posibil sa-l gasesti.
Algoritmul sub incidenta caruia a picat site-ul tau se numeste "Pirate" si a fost lansat anul trecut dupa vreo 2 ani de la primul anunt. Poti citi mai multe aici: https://www.branded3.com/blog/google...pdate-2-years/
Si eu iti sugerez sa renunti la proiect, din ce am citit nu prea exista modalitati de recovery.
1st September 2015, 09:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca nu il recomanzi spune-ne si de ce, eu unul ma bazez pe WMT. Nu vad de ce ti-ar bana 70 site-uri din cauza a doua "defecte". Ce inseamna mai exact defecte si de ce crezi ca din cauza lor ti le-a banat pe restul?