26th August 2015, 17:20
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Alex Florea
Asta m-am gandit si eu, ca probabil este banat....in acest caz daca elimin paginile specificate de google si le trimit notificare ca am rezolvat cu DMCA-ul, ce spuneti am sanse sa-l debaneze?
Da. Stergi tot si pui niste filme facute de tine.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
26th August 2015, 19:04
0 out of 2 members found this post helpful.
Catalin, este unul si acelasi site, dar mi-a cerut google sa adaug si cu www si cu non-www...si au iesit 2 site-uri dar tot odata acelasi site...am observat ceva, de cand am instalat pluginul plugrush mi-a facut faza asta, sa fie oare devina asta?
Nichita, am sters toate adresele gasite, cele pentru care am fost notificat, dar printre altele am gasit o adresa site.ro ű©<\ x\ ÄTx$ D€(DNS) À ...adica mi-a cerut sa sterg site-ul meu? WTF? sunt milioane de site-uri cu sute de mii de vizitatori/zi si sa se fi gasit dintre toti astia, tocmai eu sa imi ceara sa sterg tot site-ul?
Daca incerc sa sterg tot sa refac sitemap-ul si sa-l re-indexez cu noile link-uri ce spuneti, este posibil sa fie cu succes?
Am observat inca o chestie, cand dau verificare pentru dispozitiv mobil pe site-ul respectiv spune ca ma redirectioneaza spre un alt plugin care defapt l-am dezinstalat de mult(inainte mergea).... faza dura este ca pe alt site am acelasi plugin si acolo merge.
Nu prea am intalnit situatii asemanatoare tocmai de aceea va cer ajutorul.. Va multumesc in avans la toti.
26th August 2015, 19:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Sunt milioane de site-uri cu firme si le dezindexeaza intr-o veselie pe toate. Ori la report, ori din algoritm, la un moment dat tot pica.
Nu inteleg nedumerirea, sunt nise care incalca regulile si asta le e soarta.
Retired