Am 5 siteuri care si-au schimbat pozitia in cautari. Mai poate confirma cineva modificarile, si posibilitatea sa fi fost un update din parte lui Gogu?
Am 5 siteuri care si-au schimbat pozitia in cautari. Mai poate confirma cineva modificarile, si posibilitatea sa fi fost un update din parte lui Gogu?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Nu vad nimic diferit pe cuvintele pe care le monitorizez nici pe .ro nici pe .com
Asa este eu confirm pe .ro modificarile.
La mine a cazut un singur site.... zic eu ca inexplicabil sau... pentru ca a trecut perioada de UP pentru site-uri noi. In rest vad ca traficul e normal. Am verificat 100 de bucati! Asta dupa ce am observat si eu ca unul din ele e total inexistent! (adica pag 1-2)! Naspa!
LE
Acum m-am uitat si vad ca din pozitia 1 e pe 5 pe prima pagina, sa nu fie ceva temporar...
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu de 1 luna tot vad miscari ,mai exact la mine la site,ba coboara ba urca etc.Dar a fost ceva miscare de aseara pina azi cateva pozitii.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Saptamana trecuta luni mai exact mi-a urcat un site ce era pe prima pagina deja inca 4 pozitii, timp de 3 zile a ramas asa dar de sambata tot urca si scade. Si pe prima pagina in nisa ce o urmaresc sunt schimbari.
Observ si eu o consolidare pentru o prima pozitie primind mini-sidelinks.
.
A fost un update probabil, sunt miscari mari , pe .com cel putin. Multi se plang de scaderi de 50%-80%.
Si aici cu exemple: Google Search Update May Be Underway : September 4, 2013
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)