Din linkul furnizat am retinut ca important: "All I can see is that Google has turned up the preference for brands."
Din linkul furnizat am retinut ca important: "All I can see is that Google has turned up the preference for brands."
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
https://twitter.com/mattcutts
Does Google take action on automatically generated pages that provide no added value?
Despre automatically generated pages este vorba. Sa vedem daca se propaga si la noi, sunt destule site-uri mari cu "probleme".)))))))))
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sa mai discutat despre "munca" celor de la google de a scoate din cautari rezultatele nerelevante, dar vad ca mai au de munca, uite aici ce afiseaza.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nisa care o urmaresc nu am vazut nici o schimbare.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
am un .com ce a plecat in panzele albe de pe pozitia 2. A fost intr-adevar update si se pare ca tre sa adjustez strategia. Google Search Update May Be Underway : September 4, 2013
Din pasiune, fotograf
la mine acest update a fost cu dute-vino.. altele din trecut care scazusera au revenit.. si au scazut altele. nu prea mai inteleg nimic dar dam inainte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)