Daca-mi arati unde se spune ca vreun oficial Google a declarat ca locatia geografica e desueta, pot reconsidera. Din tot ce-am vazut pana acum, nimeni, de la nicio companie SEO oriented, n-a afirmat contrariul. Raspunsurile de la Seomoz sunt din aprilie 2012 si nu cred ca sunt reclama. Mi-ai cerut link-uri, ti-am trimis.
Ca sa-ti raspund la exemplul cu jocurile: eu n-am afirmat niciun moment ca locatia geografica ar fi un factor hotarator. Este sigur ca daca ai un website hostuit in US, optimizat bine onsite si cu un profil backlinking bine lucrat, poti surclasa niste websites locale. Eu am spus doar ca locatia geografica este un factor de care se tine seama.
Daca tu preferi sa crezi doar niste teste la care ai luat in considerare doar hostingul, nu si ceilalti factori, n-am cum sa replic. Nu tin sa am dreptate si nu e cazul sa fii agresiv prin intrebarile alea retorice.
Am vrut doar sa-i arat omului care a pus intrebarea ca exista posibilitatea ca in anumite cazuri, la limita poti sa spui, locatia serverului sa conteze.
Sa aveti o noapte buna!

Răspunde cu citat