Daca eu iau hosting din Romania si setez din Webmaster Tools ca destinatie geografica Statele Unite pentru ca vreau ca vizitatorii mei sa vina din tarile care se vorbeste engleza in special,este ok d.p.d.v SEO ?
Daca eu iau hosting din Romania si setez din Webmaster Tools ca destinatie geografica Statele Unite pentru ca vreau ca vizitatorii mei sa vina din tarile care se vorbeste engleza in special,este ok d.p.d.v SEO ?
Nu are nicio legatura hostingul cu destinatia geografica, singura problema pe care o poti avea e cu viteza de incarcare in State*.
__
*Sau State? E cu bold sigur? Nu mai tin minte de la geografie
Depinde de ce trafic o sa ai pe site-ul ala, stiu ca este destul de scump hostul din US si din Ro poti cumpara cu un euro host decent, dar pana sa te gandesti la SEO trebuie sa iti respecti vizitatorii si nu ii poti lasa sa astepte mult pana se incarca site-ul. Poti cumpara de la hostgator, se misca destul de bine in RO si este ideal pentru US.
Conteaza cum? Nu urca in SERP in alta tara ca ai hosting in ro? Nu urca in SERP in .ro siturile hostuite afara? Ce treaba are hostul cu SERP? Ti-am zis, singura probelma poate fi viteza de incarcare.
Daca dupa parerea ta conteaza poate imi si argumentezi.
Probabil.
Locatia serverului, stabilita pe baza IP-ului, influenteaza performantele SEO (Google). Mai explicit, daca ai un website care targeteaza USA, e bine sa ai pentru el un hosting in USA, pentru unul care targeteaza UK, iei hosting in UK samd.
Nu e un factor major, dar e bine sa stii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)