Scuze, dar nu inteleg (ai rabdare cu un incepator).
Daca "Pierderea linkurilor = pierderea pozitiilor." si "Penalizarea = pierderea pozitiilor ...", nu rezulta si ca Pierderea linkurilor = penalizare ?
Scuze, dar nu inteleg (ai rabdare cu un incepator).
Daca "Pierderea linkurilor = pierderea pozitiilor." si "Penalizarea = pierderea pozitiilor ...", nu rezulta si ca Pierderea linkurilor = penalizare ?
Pierderea linkurilor = pierderea "recomandarilor" catre site.
Penalizare = condamnare "judecatoreasca" la o pedeapsa.
Exista posibilitatea sa fie combinate, atunci cand linkurile tale au fost cumparate, si acele linkuri au fost devalorizate de google, sau daca sunt in retea, reteaua penalizata pt vanzare de linkuri. Nu cred ca e cazul tau.
Pierderea unui numar masiv de linkuri este un semnal de alarma pt google, asa ca e posibil sa atraga si penalizare. Dar totul depinde de la caz la caz.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Spuneam de cele 2 siteuri:
site A - cca 3.000 linkuri de la 200 de siteuri.
site B - 26 linkuri de la 2 siteuri
Am cel putin 5 cazuri (verificate) cu linkuri din (directoare de articole, site anunturi etc) in care google a indexat linkurile catre siteul A dar nu a indexat catre siteul B.
Deci "recomandarea" exista, dar google nu o ia in considerare.
Deduc ca problema este la mine (siteul B) si nu la siteurile care au linkuri catre siteul meu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)