Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Notificare actualizare wordpress

Vizualizare arbore

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ba e atata vreme cat siteul nu-ti mai apartine de ceva vreme. Eu m-am trezit cu emailuri de la adsense pe diferite teme, pe o adresa de email ce nu avea nicio legatura cu contul adsense. Mai mult, contul imi fusese inchis de multisor...
    Eu unul nu mi-as dori sa fiu asociat in continuare de google cu unele proiecte de-ale mele vechi de care m-am descotorosit.

La urma urmei ce-l intereseaza pe el ce versiune de wordpress folosesc. Poate mi l-am customizat asa cum au vrut muschii mei, poate am umblat prin engine si l-am facut chiar mai bun decat actuala versiune de wordpress, si nu am nici chef nici interes sa-l updatez.

Ar fi culmea acum sa mai fii si depunctat in SERP de "echipa pentru asigurarea calității Căutare Google".

Mai urmeaza sa ne spuna de unde sa ne luam hosting "nevulnerabil", de unde sa ne facem cumparaturile "in siguranta" si ce serviciu de plati online sa folosim.

Scuzati-ma, tocmai am venit de la sala si inca nu mi-am iesit din starea aia...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 12th July 2011 la 20:10.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Actualizare tema WP
    De tiberiur în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th March 2011, 00:48
  2. Notificare ?
    De Bukum în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 9th October 2010, 17:04
  3. Actualizare NS-uri
    De w!ll în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2008, 19:09
  4. Actualizare regulament
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Ultimul Post: 5th April 2008, 17:09
  5. Actualizare Rank Alexa
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd November 2007, 23:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •