da, ma rog, nu m-am exprimat bine
ma refer la faptul ca azi si daca incerci sa promovezi ceva, de bun simt ti se sare-n cap ca-i spam...in trecut faceai spam clar si nu-ti zicea nimeni mai nimic
da, ma rog, nu m-am exprimat bine
ma refer la faptul ca azi si daca incerci sa promovezi ceva, de bun simt ti se sare-n cap ca-i spam...in trecut faceai spam clar si nu-ti zicea nimeni mai nimic
ce intelegi tu prin "de bun simt"? sa stim si noi ce inseamna asta la tine
Un prim post ceva de genul:
"LOL that's nice but how about this: www. myspammysite.com"
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Pentru multi, spamul...clar.
Pentru putini, promovarea..ptr. ca spamul e o promovare nerusinata.
Nu are nici o relevanta intrebarea.
Vrei sa iti promovezi un site sau un produs? Da dovada ca intentia ta e de bun simt si nu doar un post aruncat pe un forum sau blog.
Odata cu asta se contureaza si persoanalitatea celul care promoveaza. Spamerii avand cam aceeasi personalitate, fara prea multa creativitate.
Cel care promoveaza se gandeste la cum sa faca bani pe o perioada lunga de timp, avand grija si de brand, produs, imagine.
Spamerul are nevoie de o tona de useri veniti de pe diferite site-uri care sa dea click-uri si sa scoata bani. A doua zi o ia de la inceput.
Pe net exista o educatie si in privinta asta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Exact asa gandesc si eu, e bine sa construiesti in timp... totul tine de abordare, de fapt, abordarea este diferenta dintre promovare si spam
Felul in care pui problema tine de creativitate, iar creativitatea este o resursa si ca orice resursa este epuizabila. In momentul in care ramai fara inspiratie devii spamer(sau te retragi pana iti revine inspiratia)
Eu cred ca forumurile nu mai sunt o metoda eficienta de promovare !
Poate in Romania nu, dar pe extern nu pot sa spun ca sunt de aceeasi parere. Cel putin asta imi arata forumurile pe care "stau".
Diferenta dintre spam si promovare pe un forum e data de reputatia unui user.
Daca un user cu un post vine si spune, uita-ti ce site fain am gasit,www bla bla bla, probabil ca o sa isi ia infractiune si o sa fie catalogat ca spammer si privit cu ochi rai.
Daca un user vechi si reputabil spune uitati ce site am gasit, vedeti www bla bla bla, atunci probabil toti membri vor vizita siteul si apoi isi vor da cu parerea, este, nu este , le place, nu le place, dar in nici un caz nu se va pune problema de spam.
Asa vad eu lucrurile.
Daca asa sta treaba cu promovarea pe forumuri este posibil sa apara o noua "specie" care sa se axeze pe forumuri, sa stea acolo, sa faca posturi cu nemiluita si sa isi vanda serviciile celor care au nevoie de promovare![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)