Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 39

Subiect: forumurile! o metoda de promovare sau nu?

Afișare hibrid

useronline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2007
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Păi dacă postezi ceva legat de site pe forum nu ştiu cu cât de ajută. Să zicem că în prima zi ai 10 vizitatori de acolo, da' în a doua zi deja scade mai jos şi tot mai jos, după maxim o săptămână nu mai ştie nimeni de topicul ăla al tău, asta doar dacă nu rămâne activ.
    daca promovarea ar fi usoara nu ar mai exista alte meserii ...asta face diferenta dintre un marketer bun si unul care asteapta sa ii pice din cer... e de datoria ta sa faci topicul sa ramana activ, si tot de datoria ta este sa inseli vigilenta moderatorilor de pe acolo pentru a nu fi banat. Asta este motivul pentru care am deschis topicul, ce mai este de facut pentru a te promova pe forum, merita efortul, este forumul o metoda de promovare in cadere libera?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

doro se poate face in mai multe moduri. Eu de ex nu sunt decat pe seopdia si dp foarte activ. pentru amandoua site-uri am treaduri pentru produsele mele in care ofer reduceri, suport direct, recrutez beta testeri, primesc sugestii. Ideea ai prins-o sper.

Ideea nu e sa mergi de nebun sa spamezi 1000 de forumuri. Important pe nisa ta sa postezi. Eu recomand sa iti alegi forumurile preferate si sa te tii de ele. Mie seopedia imi place (desi ma mai intep cu lumea din cand in cand). Pe Submit Suite de pe seopdia au fost 698 de hits-uri. De pe dp 1930 .
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Am uitat să menţionez că pe forumul respectiv nu era voie cu link în semnătură. Asta cred că aduce multe vizite..

GoDan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th September 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Postatul iti ia prea mult timp ca sa renteze tipul acesta de publicitate. Evident, daca publicitatea e singurul motiv pentru care scrii

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de GoDan Vezi Post
    Postatul iti ia prea mult timp ca sa renteze tipul acesta de publicitate. Evident, daca publicitatea e singurul motiv pentru care scrii
    Eu spun ca e invers, cel putin in principiu, acum depinde si de la caz la caz.
    De exemplu, postat pe un forum de culturism reclama la haine pt culturisti..avea un site care mai curand era antireclama, insa cu forumul si-a asigurat omul comenzi, deja incepusera aia sa urle ca nu le mai vine coletul E adevarat ca nu lucra la nivel industrial, respectivul era culturist deci s-a integrat bine pe forum, parca nu a inceput direct cu reclama..

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

That's the point... Totul se rezuma la atitudine... Si nu numai pe forumuri, chiar si in viata, sau afaceri... Depinde de atitudinea ta, cu ce incepi, ce spui, etc... Si inca un lucru care ar trebui mentionat... Se pare ca in general, si aici vorbesc de romani desi si afara am observat cateva cazuri, lumea este obisnuita sa ceara si abia apoi sa dea... Este o atitudine gresita... Incearca sa dai comunitatii ceva mai intai, si apoi, poti fi sigur ca incetul cu incetul iti vor permite si un link, si o reclama mica, etc...

Daca tu din primele posturi incepi cu linkuri si reclama, in unele cazuri chiar si excesiva, fii sigur ca forumurile NU sunt o cale buna de publicitate si ar trebui sa te reorientezi...

Personal, experienta mea - activa - pe forumuri se rezuma la 2, hai sa spun 3, forumuri... Unde nu pot spune ca am fost impiedicat sa imi afisez un link, o reclama, etc...

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

O forma de "promovare", pe forumurile care accepta asta, este anuntul de link exchange, vanzare site/domeniu, review site, bla bla. Oricum, chiar si asa, trebuie sa ai ceva vechime pe forumul respectiv + plus cateva zeci de posturi.
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

useronline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2007
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit totusi...

Pentru imaginea site-ului este important modul in care pui problema. Adica poti sa atragi oamenii cu un link in spatele caruia no vor gasi ceea ce se asteptau, dar asta este un minus la imagine, site-ul va fi asociat cu o droaie de spamari care incearca sa faca trafic, daca asta este ceea ce vrei atunci este ok, daca vrei sa ai totusi o imagine atunci nu aborda astfel problema.
    Atunci cand promovez un site incerc sa promovez implicit si serviciile pe care le ofera iar asta presupune in primul rand o abordare sincera a utilizatorului: "am lansat de curand site-ul bla bla bla si suntem interesati de parerea dumneavoastra..." sau ceva de genul.
    Asta atrage mai greu dar este o modalitate targetata de promovare, adica vin acei oameni care sunt interesati si nu toti puberii care "zboara" din site in site...

timius este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th October 2007
    Posturi
    26
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu prea mai merge promovarea pe forumuri ca si acum 2-3 ani. Nu neaparat datorita restrictiilor cat si datorita unei "desteptari" a userilor. Daca inainte puneai un post spam clar...nu-ti sareau prea multi in cap pe cand situatia acum e alta

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Da..multi incurcati promovarea cu spamul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metoda de promovare offline
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2010, 16:00
  2. Ce metoda de promovare sa mai incerc?
    De leandrud în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th August 2009, 13:19
  3. Metoda de promovare sau nu ? Ajuta sau nu ?
    De CODEX în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2009, 20:11
  4. Ce alta metoda de promovare ?
    De emilian_anghel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2007, 23:52
  5. Metoda de promovare
    De florin în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th June 2007, 16:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •