Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: criptare html

StancuFlorin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th April 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    33
    Posturi
    92
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Probabil are un site cu filme online și nu dorește ca concureța să fure filme de la el. Cam asta am înțeles eu din ceea ce am citit pe aici.
    Creez și modific aproape orice script.
    Un blog creat în numele distracției și a lipsei de bani.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Atunci e simplu, ai nevoie de un player de filme custom facut in flash.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

@rares sunt destul de sigur ca și protejarea unui film e imposibila. Din câte știu, filmul e salvat în cache în timp ce se încarcă. Dacă e așa, înseamnă că poate fi copiat cumva.

Nu sunt expert la capitolul flash totuși.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Este posibil. Totuși se pare ca Hostway vine cu o nouă tehnologie și anume descărcarea pe bucăți a filmului. Astfel descărcarea integrală este imposibilă având câteva zeci de bucăți, iar pentru vizitator este mai convenabil deoarece se încarcă mult mai rapid. Singurul lucru negativ este prețul care este destul de mare !

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu se poate, filmele vor fi descarcate oricum si vor putea fi copiate. Daca era asa, cei de la google crezi ca nu implementau? Atat timp cat browserul le citeste, se pot copia fara probleme.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca protejarea se refera la fisiere video, vorbiti prostii

Cititi despre RTMP (Real Time Messaging Protocol) Streaming, de exemplu o buna documentatie impreuna cu exemple gasiti aici: Video Delivery: RTMP Streaming | LongTail Video | Home of the JW Player
    Se poate folosi aceasta tehnologie de redare a fisierelor media,si in plus fisierul media se poate gazdui la un host ce ofera serviciu de Content Delivery, fisierul putand fi criptat / protejat la hotlinking sau la descarcarea fara a avea acest drept.
    Exemple de companii ce ofera servicii de CDN puteti gasi aici: Content delivery network - Wikipedia, the free encyclopedia (eu de ex. folosesc Amazon)

Bineinteles ca orice sistem de protejare e inutil daca cineva ia o camera video si filmeaza direct ecranul calculatorului unde se deruleaza video-ul

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Din cate stiu eu, cand vezi un video el e salvat in cache, cum a zis Alex Dumitru, deci il poti lua f usor de acolo
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Din cate stiu eu, cand vezi un video el e salvat in cache, cum a zis Alex Dumitru, deci il poti lua f usor de acolo
    Asta e valabil la playerele ce folosesc protocolul HTTP pentru a reda un fisier media.

Another drawback to HTTP-delivered Flash Video is access to all parts of the video file. With Flash Video served over HTTP, the video file (FLV or SWF) progressively downloads to the Web browser's cache. The viewer can access only the portion of the video that has already downloaded. For example, if you have a 30-minute training video, and the viewer wants to view only the last five minutes of the video, they have to wait until the first 25 minutes have downloaded to the browser cache. For longer videos, you should consider using RTMP instead of HTTP.

Daca se foloseste protocolul RTMP, atunci:
    When RTMP-based video streams into the Flash Player, the audio and video data is only stored in the Flash Player's memory buffer. The entire Flash Video file is never copied or stored to the Web browser cache.
    Protocols: HTTP vs. RTMP > Beginner's Guide to Distributing Flash Video

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Daca protejarea se refera la fisiere video, vorbiti prostii

Cititi despre RTMP (Real Time Messaging Protocol) Streaming, de exemplu o buna documentatie impreuna cu exemple gasiti aici: Video Delivery: RTMP Streaming | LongTail Video | Home of the JW Player
    Se poate folosi aceasta tehnologie de redare a fisierelor media,si in plus fisierul media se poate gazdui la un host ce ofera serviciu de Content Delivery, fisierul putand fi criptat / protejat la hotlinking sau la descarcarea fara a avea acest drept.
    Exemple de companii ce ofera servicii de CDN puteti gasi aici: Content delivery network - Wikipedia, the free encyclopedia (eu de ex. folosesc Amazon)

Bineinteles ca orice sistem de protejare e inutil daca cineva ia o camera video si filmeaza direct ecranul calculatorului unde se deruleaza video-ul
    Sau mai degraba un soft care inregistreaza ecranul. In cazul asta calitatea va fi maxima

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Problema stă în felul următor. Nu mă interesează dacă copiază filmul prin pluginuri sau cu softuri..tot ce mă interesează este să nu se mai vadă sursa filmului în player. Așa dacă îmi copiază playerul cu totul nu este nici o problemă, mai obțin un link + că are logo. Problema este dacă îmi vede sursa materialului, copiază acel link și iși poate face propriul lui player.
    Cum pot genera coduri iframe ca în cazul youtube/trilulilu ? Este posibil să adaug codul într-un fisier php pe care sa-l deschid cu un iframe ( <iframe src="http://www.site.com/fisier.php"></iframe> ) ? Ar funcționa această variantă ?

PS: Mulțumesc celor care mi-au răspuns. Aveți cu toții +1 la reputație !

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. .html/.html
    De tiberiur în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th June 2011, 22:27
  2. Criptare PHP
    De eugen în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th March 2009, 00:28
  3. HTML sau CSS?
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 04:11
  4. Html -> Php. Help
    De DanDinu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th February 2008, 02:14
  5. ASP vs HTML
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th May 2007, 21:06

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •