Probabil are un site cu filme online și nu dorește ca concureța să fure filme de la el. Cam asta am înțeles eu din ceea ce am citit pe aici.
Probabil are un site cu filme online și nu dorește ca concureța să fure filme de la el. Cam asta am înțeles eu din ceea ce am citit pe aici.
Atunci e simplu, ai nevoie de un player de filme custom facut in flash.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
@rares sunt destul de sigur ca și protejarea unui film e imposibila. Din câte știu, filmul e salvat în cache în timp ce se încarcă. Dacă e așa, înseamnă că poate fi copiat cumva.
Nu sunt expert la capitolul flash totuși.
Este posibil. Totuși se pare ca Hostway vine cu o nouă tehnologie și anume descărcarea pe bucăți a filmului. Astfel descărcarea integrală este imposibilă având câteva zeci de bucăți, iar pentru vizitator este mai convenabil deoarece se încarcă mult mai rapid. Singurul lucru negativ este prețul care este destul de mare !
Nu se poate, filmele vor fi descarcate oricum si vor putea fi copiate. Daca era asa, cei de la google crezi ca nu implementau? Atat timp cat browserul le citeste, se pot copia fara probleme.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca protejarea se refera la fisiere video, vorbiti prostii
Cititi despre RTMP (Real Time Messaging Protocol) Streaming, de exemplu o buna documentatie impreuna cu exemple gasiti aici: Video Delivery: RTMP Streaming | LongTail Video | Home of the JW Player
Se poate folosi aceasta tehnologie de redare a fisierelor media,si in plus fisierul media se poate gazdui la un host ce ofera serviciu de Content Delivery, fisierul putand fi criptat / protejat la hotlinking sau la descarcarea fara a avea acest drept.
Exemple de companii ce ofera servicii de CDN puteti gasi aici: Content delivery network - Wikipedia, the free encyclopedia (eu de ex. folosesc Amazon)
Bineinteles ca orice sistem de protejare e inutil daca cineva ia o camera video si filmeaza direct ecranul calculatorului unde se deruleaza video-ul![]()
Din cate stiu eu, cand vezi un video el e salvat in cache, cum a zis Alex Dumitru, deci il poti lua f usor de acolo
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Asta e valabil la playerele ce folosesc protocolul HTTP pentru a reda un fisier media.
Another drawback to HTTP-delivered Flash Video is access to all parts of the video file. With Flash Video served over HTTP, the video file (FLV or SWF) progressively downloads to the Web browser's cache. The viewer can access only the portion of the video that has already downloaded. For example, if you have a 30-minute training video, and the viewer wants to view only the last five minutes of the video, they have to wait until the first 25 minutes have downloaded to the browser cache. For longer videos, you should consider using RTMP instead of HTTP.
Daca se foloseste protocolul RTMP, atunci:
Protocols: HTTP vs. RTMP > Beginner's Guide to Distributing Flash VideoWhen RTMP-based video streams into the Flash Player, the audio and video data is only stored in the Flash Player's memory buffer. The entire Flash Video file is never copied or stored to the Web browser cache.
Problema stă în felul următor. Nu mă interesează dacă copiază filmul prin pluginuri sau cu softuri..tot ce mă interesează este să nu se mai vadă sursa filmului în player. Așa dacă îmi copiază playerul cu totul nu este nici o problemă, mai obțin un link + că are logo. Problema este dacă îmi vede sursa materialului, copiază acel link și iși poate face propriul lui player.
Cum pot genera coduri iframe ca în cazul youtube/trilulilu ? Este posibil să adaug codul într-un fisier php pe care sa-l deschid cu un iframe ( <iframe src="http://www.site.com/fisier.php"></iframe> ) ? Ar funcționa această variantă ?
PS: Mulțumesc celor care mi-au răspuns. Aveți cu toții +1 la reputație !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)