Cum pot cripta un cod html astfel incat nimeni sa nu-l poata decripta?
Stiu ca exista cateva variante de criptare html dar totodata merge si decriptat.
Multumesc !
Cum pot cripta un cod html astfel incat nimeni sa nu-l poata decripta?
Stiu ca exista cateva variante de criptare html dar totodata merge si decriptat.
Multumesc !
Din cate stiu eu, nu prea ai cum. Si chiar daca-l faci minified(totul pe o sg linie), exista tools-uri ca firebug care oricum ti-l arata frumos si formatat![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Dacă nu se poate decripta, atunci nici browserul nu îl poate citi, deci nu îți merge site-ul.
Pe scurt: e imposibil.
Pot adăuga o parte a codului într-un fișier php ? Gen playerele celor de la youtube sau pețeavă ?
Nu se poate, tot codul HTML e vizibil, asa cum browserele il vad, si oricine altcineva il poate vedea.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Power HTML Protector - Eraidea. L-am utilizat cu succes în firmă acum mulți ani.
Singura solutie mai ok ar fi sa inlocuiesti codul respectiv cu un flash, dar daca te gandeai la linkuri do-follow mai greu...
Codul respectiv este unul embed asemănător codului embed de la youtube !
Scuze dacă par aiurea dar cum transform un cod html într-unul flash?
PS: Am găsit o metodă de criptare uitându-mă prin codul celor de la phpmotion, bineînțeles am rămas doar la stadiul de a o vedea
Paul,
Este imposibil asa ceva (cel putin dupa parerea mea). Un browser web (IE, Firefox, Opera, Chrome) se foloseste de marcarile HTML pentru a putea afisa un site.
De ce ai vrea sa criptezi un html ? Iti e frica ca iti fura cineva codul tau html si il refoloseste ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)