Cum pot cripta un cod html astfel incat nimeni sa nu-l poata decripta?
Stiu ca exista cateva variante de criptare html dar totodata merge si decriptat.
Multumesc !
Cum pot cripta un cod html astfel incat nimeni sa nu-l poata decripta?
Stiu ca exista cateva variante de criptare html dar totodata merge si decriptat.
Multumesc !
Din cate stiu eu, nu prea ai cum. Si chiar daca-l faci minified(totul pe o sg linie), exista tools-uri ca firebug care oricum ti-l arata frumos si formatat
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Dacă nu se poate decripta, atunci nici browserul nu îl poate citi, deci nu îți merge site-ul.
Pe scurt: e imposibil.
Pot adăuga o parte a codului într-un fișier php ? Gen playerele celor de la youtube sau pețeavă ?
Nu se poate, tot codul HTML e vizibil, asa cum browserele il vad, si oricine altcineva il poate vedea.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Power HTML Protector - Eraidea. L-am utilizat cu succes în firmă acum mulți ani.
Singura solutie mai ok ar fi sa inlocuiesti codul respectiv cu un flash, dar daca te gandeai la linkuri do-follow mai greu...
Codul respectiv este unul embed asemănător codului embed de la youtube !
Scuze dacă par aiurea dar cum transform un cod html într-unul flash?
PS: Am găsit o metodă de criptare uitându-mă prin codul celor de la phpmotion, bineînțeles am rămas doar la stadiul de a o vedea
Paul,
Este imposibil asa ceva (cel putin dupa parerea mea). Un browser web (IE, Firefox, Opera, Chrome) se foloseste de marcarile HTML pentru a putea afisa un site.
De ce ai vrea sa criptezi un html ? Iti e frica ca iti fura cineva codul tau html si il refoloseste ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)