Eu am implementat protocolul acesta in 2 feluri pe un magazin virtual:
1. Un buton de share pentru fiecare produs care expediaza pe facebook poza produsului, descriere, link.. etc. Aceasta apara si pe profilul propriu la "profil->perete" dar si la prieteni ( m-am uitat pe contul unui prieten ca sa stiu exact ).
2. Un buton like pentru fiecare produs - de data aceasta apare doar "Andrei apreciază Costum Bad Kitty de pe Cufarul Fermecat." ( ce am ingrosat sunt 2 linkuri: catre pagina produsului si catre indexul magazinului ). La mouse-over pe primul link apare poza produsului.
Interesant este faptul ca aceste produse apar pe profilul meu si la: Informatii->Activități și interese.
Se poate vedea un exemplu aici: h ttp://www.costumdeinchiriat.ro/adulti/amuzante.php?Bad_Kitty
Primul este butonul de share ( "Daca va place produsul aratati-l prietenilor" ) si apoi like ( "sau dati like:" ). Am pastrat ambele variante deoarece oamenii sunt obisnuiti cu like.
Mai jos este o imagine cu modul de afisare pe facebook in cazul primei optiuni ( punctele rosii sunt de la o extensie chrome ce arata linkurile nofollow )

Răspunde cu citat