Totul a plecat cand pe blogul meu cineva m-a intrebat ce drak e asta:
Initial am injurat temele free, apoi mi-am dat seama ca un plugin face asta si am identificat si pluginul Pluginul de LIKE de la facebook, daca il aveti pe ala de pe wordpress sigur aveti si voi meta-urile de mai sus in bloguri.Cod:<meta property="og:site_name" content="Haotik Note-Blog" /> <meta property="og:title" content="Motoarele de cautare genereaza aproximativ 50% din traficul unui site romanesc" /> <meta property="og:url" content="http://haotik.ro/2011/01/18/motoarele-de-cautare-genereaza-aproximativ-50-din-traficul-unui-site-romanesc.htm" /> <meta property="og:type" content="article" />
I-am injurat pe aia cu pluginul si am inceput sa sap despre "porcarie" si am vazut ca dadeau explicati chiar pe pagina pluginului despre asta, cercetand mai departe am ajuns la siteul oficial:
The Open Graph Protocol
E o pagina care ma face sa cred ca nu stiu engleza, am citit , odata de doua ori de trei ori dar nu am priceput nimic de acolo.
Oricum ma uit urat la el si cred ca zboara in curand cu tot cu pluginul de LIKE, dar aas vrea sa stiu la ce e de bun sau cat afecteaza din punct de vedere SEO un website aceste meta proprietati.

Răspunde cu citat