Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Blog-urile de pe dofollow.ro[lista]

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

In trecut eram adeptul comentatului pe bloguri do follow si am obtinut rezultate chiar bune cu tehnica asta- am facut ceva testing si google chiar dadea un plus linkurilor obtinute astfel-, dar recent sunt aproape sigur ca tehnica asta e moarta - cel putin pe international.

Am impresia ca google detecteaza instant linkurile care apar in comentarii - in special cand sunt pe wordpress- si le reduce valoarea la 0 - folosindu-le doar pt indexat nimic mai mult. (Ceea ce mi se pare logic, oricine poate comenta, asta nu inseamna ca are si un site de calitate)

Cine mai are ceva opinii despre eficienta tehnicii? Sunt curios ce cred altii.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nic, dar de blogurile care mai ofera si un top comments/recent comments ce zici ? (tot pe international) Acolo s-ar merita mai mult, in ideea ca mai castigi link sitewide (pe cate pagini apuca google sa indexeze cat ramane linkul tau acolo) sau crezi ca ar beneficia de acelasi tratament in ochii google ?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

cred ca in Romania mai merge faza cu link-urile din comentarii , cele de calitate , nu comenturi de tip spam
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de dcosmin83 Vezi Post
    cred ca in Romania mai merge faza cu link-urile din comentarii , cele de calitate , nu comenturi de tip spam
    Cred ca mai mult conteaza link-ul, nu tipul de comment. Cum si-ar da seama google daca e spam, sau comment de calitate?
    Ultima modificare făcută de inSecure; 8th November 2009 la 23:48.
    Hmm..ar merge o lada de bere

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

pe langa faptul ca google filtreaza tot ff bine , in general comenturile de timp spam nu sunt acceptate pe bloguri
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de dcosmin83 Vezi Post
    pe langa faptul ca google filtreaza tot ff bine , in general comenturile de timp spam nu sunt acceptate pe bloguri
    Eu unul nu inteleg ce vrei sa zici . Ce filtreaza google in cazul de fata? Vorbim de comentariile acceptate de proprietarii de bloguri. De unde ar putea sti Google ca un comentariu e lasat acolo cu gandul de spam sau nu ?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Eu unul nu inteleg ce vrei sa zici . Ce filtreaza google in cazul de fata? Vorbim de comentariile acceptate de proprietarii de bloguri. De unde ar putea sti Google ca un comentariu e lasat acolo cu gandul de spam sau nu ?
    cum face diferenta robotelul akimset , na...
    oricum nu prea poate face diferenta, dar sa zicem ca se uita cat text e in jurul linkului, eu stiu...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    oricum nu prea poate face diferenta, dar sa zicem ca se uita cat text e in jurul linkului, eu stiu...
    Cica s-ar uita la continutul commentului si il poate asocia sau nu cu ceea ce contine postul la care s-a facut comentariul. Oricum mi se pare arbitrara aceasta "filtrare" atata vreme cat moderatorul da OK-ul si hotaraste ca mesajul postat nu este spam.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ai dreptate. Eu cand am pus articolul scosesem din calcul "spam-urile ordinare" - cele cu linkuri, nerelevante pe care le blocheaza akismentul fara probleme.
    Ma gandeam si ca, in mod normal cauti sa lasi comentarii pe blogurile din aceiasi nisa, deci si linkul din comentariu teoretic ar fi relevant.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Folosita cum trebuie, lista e ok (chiar daca nu e actualizata si e folosita cu scop de spam). Dar sa nu sperati la link-uri daca scrieti prostii.

Eu am creat deja o sectiune ptr spammeri: Pentru spammeri – citeste!
    In plus, pot vedea oricand daca cel care a comentat vine de pe site-uri cu lista de dofollow.

In plus, e o prostie sa spamezi un om care stie ce e SEO sau face SEO....iar ca metoda de promovare, e pentru incepatori metoda asta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Forum cu DOFOLLOW
    De vladgidea în forumul Utile
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th December 2010, 14:56
  2. Forumurile dofollow inutile ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th May 2010, 21:35
  3. Dofollow blog checker tool
    De deadworldisee în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2009, 10:22
  4. To Dofollow or not to dofollow...
    De vladgidea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2009, 08:50
  5. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th December 2005, 13:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •