Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Forum cu DOFOLLOW

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit Forum cu DOFOLLOW

Am văzut ca va este de folos o lista cu forumurile care ofera Dofollow la link-uri. Din pacate in topicul vechi nu mai exista pagina de pe Basic-Directory...

Daca nu suntem lenesi, putem face aici o lista cu forumuri Dofollow scrise pe categorii astfel incat sa le vina in ajutor tuturor.

I've got http://www.seofriendly.com/dofollow-forums/ pentru inceput.

Ce ziceti?
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

soscopyrights este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    34
    Putere Rep
    37

Implicit

Cred ca cel mai recomandat este sa activezi pe forumuri care te intereseaza, eventual de nisa si apoi sa-ti pui problema DoFollow sau NoFollow. Daca sunt cu DoFollow cu-atat mai bine. Esential va fi intodeauna sa ai vizitatori credinciosi. Cei credinciosi iti vor aduce si vizite si link-uri de calitate.
    Am un blog cu probleme existentiale..

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

eu de obicei fac in felul urmator:

- merg la big-boards.com, caut forumuri din aceeasi nisa cu site-ul meu
    - le iau la rand pe alea pe platforme cu vBullebin si Invision PB si caut prin threadurile deja deschise...
    - activez pluginul nofollow la firefox
    - ma uit care din forumuri permit semnatura, care permit linkuri in semnatura si care au DOFOLLOW in semnatura
    - le trec pe lista pe alea care intra in criteriile mele.
    - fac o lista cu aproximativ 20 de forumuri cu traffic mare de pe nisa mea care permit semnatura si e dofollow.
    - angajez forum posteri, de preferat indieni ca au gramatica mult mai buna decat romanii, nu pun intrebari si nu fac jmekerii.

- 100 posturi pe fiecare forum, de preferat o persoana la fiecare forum, daca nu... la 2-3 forumuri. 10$/100 posturi => in total 200$ campania mea stas de link building pe forumuri.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Hmm... bravo. O metoda foarte buna Cred ca o voi aplica si eu
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Interesant. De big-boards.com nu auzisem. E mai bine decat sa cauti forumuri pe nisa fara sa ai un punct de plecare. Merci de sugestie.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    34
    Putere Rep
    37

Implicit

DE ce nu se merge pe trafic organic? Toata lumea vrea linkbuilding cat mai bun insa linkbuilding organic, nu? Personal, am mers intodeauna pe ideea ca vizitatorii fideli sunt cei care vor da valoare site-ului meu. Bine, probabil asta depinde de la nisa la nisa.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

fara suparare... tu stii ce inseamna traffic organic? sau ce inseamna organic? din ce-am citit la tine vad ca intelegi ca doar vizitatorii fideli reprezinta trafficul organic.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    34
    Putere Rep
    37

Implicit

@Nosfer Nu e nici o suparare. Traficul organic inseamna ca tu sa creezi continut iar vizitatorii sa vina. Trafic organic nu inseamna "plantarea" de link-uri. Si da, la cat de "twisted" ar parea, vizitatorii fideli reprezinta traficul organic. Mie-mi place omul sa se intoarca datorita continutului.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@soscopyrights, traficul organic nu e numai traficul fidelizat. Asta in primul rand.
    Ca sa ajungi sa iti fidelizezi vizitatorii prin continut de calitate, trebuie intai sa ii aduci pe site-ul tau, pentru ca nu se pot naste fidelizati.
    Sunt 2 chestii total diferite, care nu se exclud una pe cealalta, ba chiar se completeaza.

Ce nu cred ca ai inteles tu e ca linkurile respective sunt puse ca sa aduca trafic... "indirect". Mai exact, nu sunt pentru a primi cativa vizitatori de pe forumul respectiv, ci in scopul de a castiga cateva backlinks in plus, cu scopul de a ranka mai sus in google. Toate astea pentru a primi mai mult trafic organic... pe care sa il fidelizezi pe urma.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

De ce discutam despre asta? o.O orice trafic e bun atat timp cat e relevant pentru nisa mea si imi aduce oameni interesati de nisa. Chiar daca nu e 100% exact , nu? Cauta omul chiloti dar gaseste ciorapi, cumpara si ciorapi daca tot ia lenjerie intima.

Discutiile de genul care metoda de linkbuilding e mai eficace, ce tip de trafic e mai bun nu prea le vad rostul. luminati-ma. o.O

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Forumurile dofollow inutile ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th May 2010, 20:35
  2. Blog-urile de pe dofollow.ro[lista]
    De inSecure în forumul Utile
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 20th February 2010, 15:39
  3. Dofollow blog checker tool
    De deadworldisee în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2009, 09:22
  4. To Dofollow or not to dofollow...
    De vladgidea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2009, 07:50
  5. AboutUs - Un dofollow rapid de calitate
    De Nosfer în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 2nd March 2009, 20:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •