Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Romanii sunt destepti

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Morariu Vezi Post
    daca-i fac sa si cumpere mai mult online eu ma declar multumit
    Daca o iei asa, actiunea e in favoarea noastra! Ei trimit niste oameni din fata televizorului in fata calculatorului sa caute pe google. Data viitoare vor cauta si alte lucruri si in final vor cumpara
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Sunt neutru, social sau cum sa numesc, nu fac decat sa mascheze o realitate in loc sa incerce sa o schimbe. Am mai explicat de nu stiu cate ori si problema cu romii altora. Ei vor sa li se spuna romi, international sunt "romani people" Romani people - Wikipedia, the free encyclopedia, daca noi adaugam mii de "r" inaintea cuvantului si altele ce rezolvam, aparem niste rasisti, si nu conteaza, dincolo emisiunile lor sunt in limba romani (cum am gasit navigand la radioul suedez) . Ei se pot numi cum vor pe ei insisi ca si noi ca si altii.
    Citez, Radio Romano, Nevimata thaj aktualitetura pe romani chib - Radio Romano | Sveriges Radio
    Acum zicem ca ne confunda si sa schimbam, aia, aia la romi, daca nu am vrut sa fim rumani, termenul arhaic, ce sa mai atat, asta e situatia azi.
    Ce sa inteleaga strainii, ce suntem noi pentru straini romans (romani de la Roma), romani people (romi) sau romani (vlahi, rumani) sau altceva, ei nu stiu unde e Romania pe harta dar mai sa faca diferenta dintre termeni, e problema noastra de identitate ca popor.
    E o comparatie, doar ne amagim cu treburi de genul asta, n-o sa ne faca nici mai destepti nici mai cumsecade.
    Ultima modificare făcută de 100R; 1st December 2011 la 21:27.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Investesi 100.000 EURO sau mai mult in publicitate offline, TV, banere stradale, pui 10 manelisti sa creeze medodii care sa se Numeasca "romanii sunt destepti" "romanii sunt frumosi" "Cel mai destept romana" si iti spun eu ca o sa creasca numarul de cautari, mai ales datorita manelistilor care vor cauta sa descarce de pe net maneaua " Romanii sunt destepti"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cu mentiunea ca la sugestii va aparea: romanii sunt destepti download sau "romani sunt destepti"
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Ai uitat de "Romanii este destepti"

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Mi-a venit ideea de a crea continut pt cautarile astea, de ce sa nu primesc niste trafic pe ele? Procedez incorect?

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Mi-a venit ideea de a crea continut pt cautarile astea, de ce sa nu primesc niste trafic pe ele? Procedez incorect?
    Nu vad de ce-ai proceda gresit. Atata doar ca au scris atat de multe site-uri cu autoritate despre campanie si, cel putin pe Ro, nu cred ca ai o sansa sa intri pe prima pagina.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Ia aruncaţi un ochi... "Romanii sunt..." nu destepti, nu prosti, nu altceva... mai nou "romanii sunt educati"

PS: azi am avut 20 de vizite de pe cautarea "romanii sunt prost"

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Azi cea mai cautata e "romanians are rude", ceea ce e un adevar, in loc sa facem eforturi sa schimbam societatea in bine, sa corectam imaginea despre Romania ne ocupam de schimbatul aparentelor.

Stiu ca pot crea controverse dar trebuie sa ne straduim sa fim mai buni, sa promovam adevaratele valori, nu se ne imbatam cu apa rece.

Apropo de cate ori ai injurat in ultima saptamana? poti sa vorbesti de autonomia secuilor (subiect sensibil) cu argumente fara "bozgori" fara sa ridici tonul sau sa injuri, te poti referi la o femeie fara sa spui ce buna e p. aia, poti urmarii meciul echipei favorite fara sa apelezi la mame, cand ai ajutat o batranica etc fara sa zici baba aia proasta, mosi nebuni... si multe altele.
    Ultima modificare făcută de 100R; 2nd December 2011 la 08:42.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    46
    Posturi
    150
    Putere Rep
    33

Implicit

Pana acum se pare ca Cerebel (voit sau nu) ne ofera un rezultat interesant. E putin probabil ca emisiunea lui, chiar daca e transmisa si pe MTV, sa genereze mai multe cautari decat romaniisuntdestept.ro. Intr-adevar se contureaza ideea prin care cautarile din referrals nu se iau in considerare.

In ceea ce priveste campania, nu cred ca este destinata pentru a schimba ceva sau pentru a manipula mentalitati. Singurul ei scop este cel de a face remarcat tricolorul de pe ciocolata, de a face cunoscuta ideea de "ciocolata nationala" si patriotism. Daca va aduceti aminte anul trecut au avut o campanie interesanta, lansand ciocolata in ambalaj cu steagul SUA. Scopul este identic.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 15:18
  2. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 15:18
  3. Romanii tot romani sunt....
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st November 2009, 23:28
  4. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th October 2009, 13:25
  5. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ