Sunt neutru, social sau cum sa numesc, nu fac decat sa mascheze o realitate in loc sa incerce sa o schimbe. Am mai explicat de nu stiu cate ori si problema cu romii altora. Ei vor sa li se spuna romi, international sunt "romani people" Romani people - Wikipedia, the free encyclopedia, daca noi adaugam mii de "r" inaintea cuvantului si altele ce rezolvam, aparem niste rasisti, si nu conteaza, dincolo emisiunile lor sunt in limba romani (cum am gasit navigand la radioul suedez) . Ei se pot numi cum vor pe ei insisi ca si noi ca si altii.
Citez, Radio Romano, Nevimata thaj aktualitetura pe romani chib - Radio Romano | Sveriges Radio
Acum zicem ca ne confunda si sa schimbam, aia, aia la romi, daca nu am vrut sa fim rumani, termenul arhaic, ce sa mai atat, asta e situatia azi.
Ce sa inteleaga strainii, ce suntem noi pentru straini romans (romani de la Roma), romani people (romi) sau romani (vlahi, rumani) sau altceva, ei nu stiu unde e Romania pe harta dar mai sa faca diferenta dintre termeni, e problema noastra de identitate ca popor.
E o comparatie, doar ne amagim cu treburi de genul asta, n-o sa ne faca nici mai destepti nici mai cumsecade.
Ultima modificare făcută de 100R; 1st December 2011 la 21:27.
Investesi 100.000 EURO sau mai mult in publicitate offline, TV, banere stradale, pui 10 manelisti sa creeze medodii care sa se Numeasca "romanii sunt destepti" "romanii sunt frumosi" "Cel mai destept romana" si iti spun eu ca o sa creasca numarul de cautari, mai ales datorita manelistilor care vor cauta sa descarce de pe net maneaua " Romanii sunt destepti"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ai uitat de "Romanii este destepti"![]()
Mi-a venit ideea de a crea continut pt cautarile astea, de ce sa nu primesc niste trafic pe ele? Procedez incorect?
Ia aruncaţi un ochi..."Romanii sunt..." nu destepti, nu prosti, nu altceva... mai nou "romanii sunt educati"
PS: azi am avut 20 de vizite de pe cautarea "romanii sunt prost"![]()
Azi cea mai cautata e "romanians are rude", ceea ce e un adevar, in loc sa facem eforturi sa schimbam societatea in bine, sa corectam imaginea despre Romania ne ocupam de schimbatul aparentelor.
Stiu ca pot crea controverse dar trebuie sa ne straduim sa fim mai buni, sa promovam adevaratele valori, nu se ne imbatam cu apa rece.
Apropo de cate ori ai injurat in ultima saptamana? poti sa vorbesti de autonomia secuilor (subiect sensibil) cu argumente fara "bozgori" fara sa ridici tonul sau sa injuri, te poti referi la o femeie fara sa spui ce buna e p. aia, poti urmarii meciul echipei favorite fara sa apelezi la mame, cand ai ajutat o batranica etc fara sa zici baba aia proasta, mosi nebuni... si multe altele.
Ultima modificare făcută de 100R; 2nd December 2011 la 08:42.
Pana acum se pare ca Cerebel (voit sau nu) ne ofera un rezultat interesant. E putin probabil ca emisiunea lui, chiar daca e transmisa si pe MTV, sa genereze mai multe cautari decat romaniisuntdestept.ro. Intr-adevar se contureaza ideea prin care cautarile din referrals nu se iau in considerare.
In ceea ce priveste campania, nu cred ca este destinata pentru a schimba ceva sau pentru a manipula mentalitati. Singurul ei scop este cel de a face remarcat tricolorul de pe ciocolata, de a face cunoscuta ideea de "ciocolata nationala" si patriotism. Daca va aduceti aminte anul trecut au avut o campanie interesanta, lansand ciocolata in ambalaj cu steagul SUA. Scopul este identic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)