Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Romanii sunt destepti

Vizualizare arbore

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt neutru, social sau cum sa numesc, nu fac decat sa mascheze o realitate in loc sa incerce sa o schimbe. Am mai explicat de nu stiu cate ori si problema cu romii altora. Ei vor sa li se spuna romi, international sunt "romani people" Romani people - Wikipedia, the free encyclopedia, daca noi adaugam mii de "r" inaintea cuvantului si altele ce rezolvam, aparem niste rasisti, si nu conteaza, dincolo emisiunile lor sunt in limba romani (cum am gasit navigand la radioul suedez) . Ei se pot numi cum vor pe ei insisi ca si noi ca si altii.
    Citez, Radio Romano, Nevimata thaj aktualitetura pe romani chib - Radio Romano | Sveriges Radio
    Acum zicem ca ne confunda si sa schimbam, aia, aia la romi, daca nu am vrut sa fim rumani, termenul arhaic, ce sa mai atat, asta e situatia azi.
    Ce sa inteleaga strainii, ce suntem noi pentru straini romans (romani de la Roma), romani people (romi) sau romani (vlahi, rumani) sau altceva, ei nu stiu unde e Romania pe harta dar mai sa faca diferenta dintre termeni, e problema noastra de identitate ca popor.
    E o comparatie, doar ne amagim cu treburi de genul asta, n-o sa ne faca nici mai destepti nici mai cumsecade.
    Ultima modificare făcută de 100R; 1st December 2011 la 20:27.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 14:18
  2. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 14:18
  3. Romanii tot romani sunt....
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st November 2009, 22:28
  4. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th October 2009, 12:25
  5. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ