Mie mi se si conecteaza foarte greu la site, pe langa faptul ca apoi se incarca foarte greu. Am banuiala ca background-ul ocupa foarte mult.
Mie mi se si conecteaza foarte greu la site, pe langa faptul ca apoi se incarca foarte greu. Am banuiala ca background-ul ocupa foarte mult.
cum a zis si kleampa instaleaza pagespeed si el face toata treaba. iti face si pozele mai mici. tu decat trebuie sa le downloadezi si sa le pui in locul celor vechi.
daca micsorezi imaginile obtii castigi 21% din dimensiunea lor actual. Optimizing the following images could reduce their size by 129.9KiB (21% reduction).
activeaza si gzip.
cauta pe forum ca sunt thread-uri mai detaliate cum sa procedezi.
Toate drumurile duc la Targoviste
Page speed e acel addon pt mozila ? care funtioneaza doar cu firebug, mi se pare ca la-m avut odata dar nu-mi aduc aminte sa te si ajute in a optimiza siteul pentru viteza
Mai lent decat o pagina plina de poze de pe neogen. Fara calcule la mm.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Vin si eu cu aceeasi problema. Am facut un site pe Joomla pentru o pensiune. Baga JHC optimize pentru compresie dar totusi proprietarului din Romtelecom i se incarca greu.
Asta se intampla cel putin de ceva vreme de cand am bagat o imagine de fundal dar nu cred ca asta ar fi problema. E posibil sa fie de la hosting?
Dau si link-ul
Backgroundul si restaurant.swf se incarca cel mai greu:
WebPagetest Test Details - Dulles : www.antikhaus.ro/ - 08/16/12 20:25:59
La sfarsit mai sunt cateva elemente cu probleme + compresia unor imagini.
http://www.webpagetest.org/result/12...ompress_images
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Multumesc de ajutor si teste.
Nu prea ma pricep la timpii de incarcare optimi asa ca am luat prin comparatie cu emag.
Elementele cu problema, adica imaginile din banner si am vazut ca sunt similare ca si dimensiune (aprox. 184 - 190 KB).
Singura diferenta in cazul emag-ului fiind ca foloseste .png si nu .jpg ca mine.
In privinta .swf-ului marimea fisierului nu mi se pare mare (283.6 KB) cu 4 imagini embeded, dar o sa ma gandesc sa il inlocuiesc cu altceva.
Ma gandesc ca poate stie cineva vreo unealta buna cu care sa pot optimiza Joomla.
Oricum .. multumesc de ajutor.
Mie îmi e mult mai ușor să testez problemele de hosting ale unui site cu:
GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)