ce parere aveti despre gazduirea aceasta? 2tb 1e/an
ce parere aveti despre gazduirea aceasta? 2tb 1e/an
care gazduire?
depinde la ce viteza de banda, ce limita de banda si daca poti pune fisiere de ce tip vrei
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Cred ca te referi la ionos... ei au ofertele alea cu 1-3 euro pe an, dar sa stii ca suportul este praf, iar preturile ulterioare pentru gazduirea web sunt f ridicate. Eu personal pentru servicile de webhosting am folosit thc am fost multumit, acum multi ani am fololosit ceva firma livehosting parca, dar aveau preturile ridicate. De asemenea, hostico si clausweb sunt ok, i-am folosit dar o perioada scurta.
Asta nu a prea contat pt mine foarte mult, daca serviciile lor au fost ok...am avut tangente cu ionos, care sunt 1and1, dar cand a venit vorba de suportul pentru webhosting, a fost praf... doar mesaje robotice si orice chestie in plus o doresti, te taxeaza mult... 25 de euro parca sa ti instaleze un ssl, orice erori sa le identifice 50 de euro parca. De asemenea, am un vps luat de aici, tot asa la pret redus si vrajeli:VPS 1 - 1.5 GB RAM, 10 GB SSD - 11.88 euro/an sau 4 euro/lună si oferte destea de gazduire web f bune. Iti pot arata print screen din cont, ca in 6 luni de 5 ori am deschis tichet ca nu mergeau site-urile, mereu diverse scuze si explicatii. Am ajuns sa stau geana zilnic pe site-uri sa nu fie offline. Cu toate ca sunt membru pe rst din 2009 si am vb personal pe skype cu proprietarul...la 3-4 saptamani, site-urile erau offline.
da de ionos vorbesc scuze ca am uitat sa il public
Cum ziceam, oferte destea si mereu in viata, cand ceva e suna prea bine si prea frumos...nu e adevarat... pune niste bani dar ia un thc, mxhost, clausweb, gazduire.ro, orice... pret decent... parerea mea, dupa multe firme de hostinguri testate si zeci de site-uri detinute.
ionos sunt aceeasi de la 1and1. Cititi review-uri pe net. Nu ii lauda lumea prea mult
Au un hosting foarte slab, insa este util privind pretul mic daca doresti sa testezi/lucrezi la un website.
Asteapta-te sa ai probleme cu el des. NU recomand folosirea hosting-ului lor pentru site-uri de business.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)