E o idee doar, dar sunt curios daca cei pasionati de social media pe aici o apreciaza sau nu:
The Haterminator 3 - YouTube
E o idee doar, dar sunt curios daca cei pasionati de social media pe aici o apreciaza sau nu:
The Haterminator 3 - YouTube
E foarte tare! Cand am citit "searching Zoso", m-a bufnit rasul.
Felicitari pentru idee!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
WOW! Absolut bestiaaaaal. Mi-a placut.
Felicitari, si la cat mai multe 'episoade'.
Vand Advertoriale (pr 5)
Daca s-ar putea edita si sunetul ar fi si mai tare, sa vorbeasca exact ce scrie in subtitrare, asa nu am prea fost atent la subtitrare dar e interesant.
E in cadrul unui concurs, daca inregistram vocile si toate cele, il lansam de craciun. Dar e un inceput poate facem si varianta audio candva.
puteai fi mai creativ la text, parerea mea. ideea in sine e buna.![]()
Ideea in sine o fi buna, pacat ca a stricat-o. Nu ai facut nimic decat te dai bine pe langa chinezu si biz in speranta ca asa vei castiga la campania lor. Amuzamentul vine de la filmulet nu de la randurile scrise de tine. Daca doreai sa fii creativ, faceai tu un filmulet si nu mergeai pe varianta "extrem de folosita" cu subtitrari, gen filmuletul cu hitler care apare de fiecare data cand e vreun eveniment prin presa.
Nu consider ca ai facut ceva special, dar macar ai incercat.
Interesant, trebuia aleasa si o alta limba ca fond sonor poate, tocmai m-am amintit de un video poate unii nu l-au vazut. E funny ca nu toata lumea intelege rusa.
Ma si asteptamImi pare rau haotik pentru ca nu accepti critica si pentru ca nu iti place cand te vorbeste lumea de rau, dar adevarat. Faptul ca mi-ai dat reputatie negativa pentru ca mi-am exprimat parerea imi arata ce fel de om esti.
Nu-ti fa probleme pentru ca nu te voi deranja vreodata cu colaborari.
Tu sa fii sanatos, poate mai participi si la campanii unde se ofera produse de slabit, am auzit ca se fac bani frumosi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)