Citat Postat în original de BlackSEO Vezi Post
De ce ai face continut spinat iar dupa ce esti acceptat sa schimbi cu continut bun?
Poate ca siteul cel nou nu este axat chiar pe continut text si calitativ cum 'necesita' google. Nu toate siteurile din lume sunt bloguri de continut cum vrea Google si asta pentru ca ii este usor sa le analizeze. In 2020* (in functie de nisa) lumea nu prea mai e axata pe continut text, nu toata lumea iti citeste un 'articol de 5000 cuvinte de calitate'. Unii poate sunt mai axati pe content video... altii pe continut bazat pe imagine, etc. Iar un alt tip de nou site in AdSense, poate un YouTube Embed.. e greu de acceptat de catre AdSense pentru ca nu are continut original, etc.

De ce meniurile catre pagini sa fie cat mai vizibile daca dupa cum spui tu chiar mai sus nu sta nime sa te verifice ?
Verificarea se face in mod automat de catre un bot. Acesta are un algoritm bine stabilit, daca ii respecti cerintele bine daca nu salut. Ideea este ca botului sa ii fie cat mai usor sa iti analizeze siteul. De asta este necesar ca pozitia meniului, una din cele mai importante lucruri pe un site (din punct de vedere al arhitecturii acestuia) trebuie sa fie usor de reperat de catre bot.

ce mi-a placut cel mai mult e ca o pagina de facebook pusa pe site iti mareste credibilitatea...
Chiar si instagram, youtube, etc. + popup pentru cookie accept... apf uitasem ce este mai important.

si ai uitat sa pui cuvantu experienta tot in ghilimele ca si "domeniu"
Vezi atasament, acesta find poate unul din cele mai bune conturi de adsense ale mele, data: 26 ian 2020. Are siteuri acceptate si cu junk content, nu doar continut de calitate cum vrea Google, veniturile sunt si din... India. 1.jpg

intreb si eu doar... cu toate ca nu am adsense pe nicaieri.
Păi să ai si nu doar adsense, chiar si yandex ads (in functie de situatie). Dar aici intram deja pe alt subiect, hai sa ramanem pe AdSense.

------
* - fa un test, cum ai reactionat la continutul text si cum ai reactionat la continutul media atasat.