am observat ca nu accepta orice siteuri in adsense. Si asta dupa ce ai cont vreau sa zic. Ce criterii tre sa ai sa poti pune reclama? adica sa adaugi site in adsense
am observat ca nu accepta orice siteuri in adsense. Si asta dupa ce ai cont vreau sa zic. Ce criterii tre sa ai sa poti pune reclama? adica sa adaugi site in adsense
Probabil conditiile sunt sa nu ai continut dublu sau continut prea slab, articole de 2 propozitii, sa nu fie un site cu 10-20 de pagini.
De exemplu un site care are continut generat sau din baze de date e respins.
Sa ai cel putin 20 de articole ,dar nu le pui pe toate ... sa se miste bine site ul ,faci proba cu google speed test si astepti
In principiu criteriile sunt simplu de indeplinit. Am ceva exprienta in acest 'domeniu' sa zic asa.
Iti recomand sa faci un blog care sa indeplineasca obligatoriu (!) urmatoarele conditii:
- domeniu cu vechime minim 30 de zile
- un numar decent de articole sa zicem 20-30 organizate in cateva categorii, ca sa trisezi putin le poti pune si taguri dar nu in numar exagerat
- toate paginile indexate, chiar si tagurile (le deindexezi dupa).
- cele 5 pagini importante: despre noi, disclaimer, termeni si conditii, privacy policy, contact (continutul il poti genera cu un spinner)
- o thema moderna care sa fie respnsive
Ideea este ca lui Google sa ii inspiri credibilitate. Nimeni nu o sa stea sa iti verifica daca tu ai continul de calitate sau ai scis numai baliverne.
Sfaturi:
- Poti sa spinnuiesti tot continutul lejer.
- Meniul si linkurile catre pagini (terms, contact etc) sa fie cat mai vizibile, sa le gasesti usor la prima vedere cand accesezi blogul.
- Poti sa linkuiesti si o pagina de Facebook pentru un plus de credibilitate.
- Ca sa indexezi rapid continutul de pe site poti sa il 'fortezi' solicitand indexarea fiecarei pagini in Google Search Console.
Cand ti-ai vazut siteul acceptat poti deindexa continutul si pune ce ai tu nevoie pe domeniul respectiv (obligatoriu sa respecte TOS AdSense). In cazul in care nu afisezi reclamele timp de 4 luni atunci trebuie sa retrimiti domeniul catre reverificare.
De ce ai face continut spinat iar dupa ce esti acceptat sa schimbi cu continut bun?
De ce meniurile catre pagini sa fie cat mai vizibile daca dupa cum spui tu chiar mai sus nu sta nime sa te verifice ?
ce mi-a placut cel mai mult e ca o pagina de facebook pusa pe site iti mareste credibilitatea...
si ai uitat sa pui cuvantu experienta tot in ghilimele ca si "domeniu"
intreb si eu doar... cu toate ca nu am adsense pe nicaieri.
Poate ca siteul cel nou nu este axat chiar pe continut text si calitativ cum 'necesita' google. Nu toate siteurile din lume sunt bloguri de continut cum vrea Google si asta pentru ca ii este usor sa le analizeze. In 2020* (in functie de nisa) lumea nu prea mai e axata pe continut text, nu toata lumea iti citeste un 'articol de 5000 cuvinte de calitate'. Unii poate sunt mai axati pe content video... altii pe continut bazat pe imagine, etc. Iar un alt tip de nou site in AdSense, poate un YouTube Embed.. e greu de acceptat de catre AdSense pentru ca nu are continut original, etc.
Verificarea se face in mod automat de catre un bot. Acesta are un algoritm bine stabilit, daca ii respecti cerintele bine daca nu salut. Ideea este ca botului sa ii fie cat mai usor sa iti analizeze siteul. De asta este necesar ca pozitia meniului, una din cele mai importante lucruri pe un site (din punct de vedere al arhitecturii acestuia) trebuie sa fie usor de reperat de catre bot.
Chiar si instagram, youtube, etc. + popup pentru cookie accept... apf uitasem ce este mai important.
Vezi atasament, acesta find poate unul din cele mai bune conturi de adsense ale mele, data: 26 ian 2020. Are siteuri acceptate si cu junk content, nu doar continut de calitate cum vrea Google, veniturile sunt si din... India. 1.jpg
Păi să aisi nu doar adsense, chiar si yandex ads (in functie de situatie). Dar aici intram deja pe alt subiect, hai sa ramanem pe AdSense.
------
* - fa un test, cum ai reactionat la continutul text si cum ai reactionat la continutul media atasat.
Usor, in momentul in care doresti sa bagi Google Adsense trebuie sa ai ceva continut pe site, o vechime, site-ul sa fie bine optimizat cand vine vorba de viteza de incarcare si un pic de SEO. Din punctul meu de vedere, daca nu ai pe putin 1000 de vizitatori pe zi, si vrei sa faci bani legit, fara alte "smecherii", nu prea se merita.
Daca doresti sa obti un cont Google Adsense, doar pentru a avea unul, iti recomand sa faci un site "pilot", la care sa lucrezi o satpamana de zile, dar domeniul pe care lucrezi sa aiba ceva articole in Google, nu stiu, incearca sa cumperi un domeniu ce are deja articole si cu ajutorul webarchive sa restaurezi articolele repsective, cum ar fi nisa moda, cauti un site de moda, si faci in felul acesta, eu cu ajutorul site-ului www.gamine.ro am reusit sa fac acest lucru, a functionat perfect, dupa am folosit contul de Google Adsense in ce moduri am vrut, a si inca ceva. Pe vremea mea se tirmitea o chestie acasa cu un cod ce trebuia bagat apoi in contul Google Adsense, sa nu cumva sa incerci smecheriile pe care vrei sa le faci, pana in momentul in care o sa obti prima plata, pentru ca risti sa te sinchisesti degeaba, pana la prima plata vei putea fi banat fara motiv, sau pe motiv ca ai pus tu nu stiu ce articol despre un site de pariuri, deci prima luna, doua, trei, poate. Va fi mai greu. Eu iti spun asta din propria experienta, am avut cont Adsense din 2013, pe atunci aveam un alt site. Contul respectiv a fost banat in 2019, august din cauza ca am umblat eu cu un pakistanez ce imi genera venit, a functionat un an jumate, dupa am primit ban.
Ai grija ce si cum faci, daca totul este legit, si poti dormi linistit cu siguranta vei reusi sa fii acceptat fara nici o problema, in caz contrar, risti si poti fi penalizat. Dar stii cum se spune, nu risti, nu castigi.
O seara buna, imi cer scuze pentru modul in care m-am exprimat, insa sunt foarte ocupat si am prins 2/3 minute pentru a scrie pe aici. Succes tuturor!
@Clax, acum am intelesnu mai am tangenta cu adsense dar nu mi se parea logic ce ai spus in primul post... bafta!
.
Salut. Am trimis un site spre acceptare si am primit asta:
Unele dintre serviciile noastre se confruntă temporar cu întârzieri, în contextul pandemiei de Coronavirus (COVID-19). De aceea, nu vă putem examina site-ul momentan.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și apreciem răbdarea dvs
A mai primit cineva aceste mesaj?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)