Citat Postat în original de Clax Vezi Post
In principiu criteriile sunt simplu de indeplinit. Am ceva exprienta in acest 'domeniu' sa zic asa.

Iti recomand sa faci un blog care sa indeplineasca obligatoriu (!) urmatoarele conditii:
- domeniu cu vechime minim 30 de zile
- un numar decent de articole sa zicem 20-30 organizate in cateva categorii, ca sa trisezi putin le poti pune si taguri dar nu in numar exagerat
- toate paginile indexate, chiar si tagurile (le deindexezi dupa).
- cele 5 pagini importante: despre noi, disclaimer, termeni si conditii, privacy policy, contact (continutul il poti genera cu un spinner)
- o thema moderna care sa fie respnsive

Ideea este ca lui Google sa ii inspiri credibilitate. Nimeni nu o sa stea sa iti verifica daca tu ai continul de calitate sau ai scis numai baliverne.

Sfaturi:
- Poti sa spinnuiesti tot continutul lejer.
- Meniul si linkurile catre pagini (terms, contact etc) sa fie cat mai vizibile, sa le gasesti usor la prima vedere cand accesezi blogul.
- Poti sa linkuiesti si o pagina de Facebook pentru un plus de credibilitate.
- Ca sa indexezi rapid continutul de pe site poti sa il 'fortezi' solicitand indexarea fiecarei pagini in Google Search Console.

Cand ti-ai vazut siteul acceptat poti deindexa continutul si pune ce ai tu nevoie pe domeniul respectiv (obligatoriu sa respecte TOS AdSense). In cazul in care nu afisezi reclamele timp de 4 luni atunci trebuie sa retrimiti domeniul catre reverificare.
De ce ai face continut spinat iar dupa ce esti acceptat sa schimbi cu continut bun?

De ce meniurile catre pagini sa fie cat mai vizibile daca dupa cum spui tu chiar mai sus nu sta nime sa te verifice ?

ce mi-a placut cel mai mult e ca o pagina de facebook pusa pe site iti mareste credibilitatea...

si ai uitat sa pui cuvantu experienta tot in ghilimele ca si "domeniu"

intreb si eu doar... cu toate ca nu am adsense pe nicaieri.