21st October 2018, 13:26
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LuKian
Multumesc de raspuns ,
Stii cumva si ce sume se pot da pentru proiecte online ... ?
Nu prea se dau pentru asta, sau cel putin eu n-am observat. Sunt doar pentru echipamente, si motivul principal este (cred) acela sa poata recupera ceva bani in caz ca proiectul nu e implementat corect si isi cer banii inapoi, iar impricinatul nu e solvabil.
Online, inteleg ca vrei bani pentru partea de cod /design sau pentru marketing. Astea nu sunt platite din astfel de fonduri, sau, repet, n-am vazut eu pe nicaieri.
Daca aplicatia este puternic inovativa si disruptiva (foarte putine sunt), cauta programul Horizon 2020 si vezi daca te califici. Din cate stiu, finantarea vine direct de la UE in acest caz. (nu am studiat chiar in amanunt)
Pe ansamblu, daca e neaparata nevoie de bani, mi se pare mai logic sa apelezi la un investitor. Sau alta forma de finantare, mai sunt diverse organizatii care finanteaza lucruri, in special pe fintech si proiecte serioase.
Edit: Pe FB mai sunt grupuri in care se mai posteaza periodic informatii despre finantari startups. Eventual inscrie-te la https://www.facebook.com/groups/romanianstartups/ si treci prin istoric. Or mai fi si altele.