Am un site cu CF = 31 dar TF 1, site vechi, link-uri curate, .. Cum pot sa cresc TF si de ce e asa mic? Nu stiu daca a fost mai mare si a scazut, sau.. Idem Moz DA mare, PA = 1
Am un site cu CF = 31 dar TF 1, site vechi, link-uri curate, .. Cum pot sa cresc TF si de ce e asa mic? Nu stiu daca a fost mai mare si a scazut, sau.. Idem Moz DA mare, PA = 1
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Majestic a inceput sa mai dea rateuri, am vazut site-uri cu TF cazut la 0 care n-au cum sa aiba TF 0 daca te uiti la backlinkurile lor care poate sunt cu zecile si fiecare in parte au TF>20 deci automat si site-ul analizat ar fi trebuit sa aiba mai mult de 0 in mod clar.
Ca sa-l cresti, pune-i backlinkuri din root-ul unor site-uri cu TF decent .
Sau, daca nu incerci sa vinzi domeniul (unde as intelege o grija pragmatica), nu te mai bloca in tot felul de metrici. Daca site-ul are pozitionari bune, trafic ok si tu esti convins ca linkurile pe care le ai sunt de calitate, conteaza prea putin TF, CF, DA, PA, DR si alte prescurtari din doua litere.
Il ultimul timp s-au updatat mult algoritmii de calcul de la tool-urile majore. Domain Rankul de la Ahrefs a trecut prin vreo 3 schimbari in ultimele doua luni. N-as putea sa bag mana in foc ca au reusit inca sa le aduca la parametrii optimi. Deci cum zice englezul 'take it with a pinch of salt'. Spor la treaba!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)