Pe directorul meu am avut load zilele trecute de vreo 31.000 de pagini de la un IP de Anglia ...
Cum pot sa il banez ?
Pe directorul meu am avut load zilele trecute de vreo 31.000 de pagini de la un IP de Anglia ...
Cum pot sa il banez ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Banat din:
- firewall;
- setari server http;
- SSI dupa remote ip;
1. banare in firewall
2. banare in ip tables (citatul de mai jos e din lista mea de comezi pentru serverul meu)
afisare ip-uri unice
>netstat -anp |grep 'tcp' | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n
banare Ip in IP tables
>iptables -I INPUT -s 217.218.36.11 -j DROP
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
banarea ip-ului nu te ajuta cu nimic, cel din screenshot e ip dinamic, face o reconectare si probabil va avea unul nou. Trebuie sa banezi toata clasa, sau sa-ti implementezi in script ceva metode de protectie, probabil cineva isi face director nou si iti parseaza tie directorul.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Nu vad alt motiv sa-ti parseze tie site-ul decat ca sa-si faca continut, nu stiu care ar fi un alt motiv.
Limiteaza din apache numarul de pagini care pot fi vizitate pe minut / ora. Nu intreba cum ca nu stiu, dar stiu ca se poate de cand mi-am modificat setarile pentru Digg.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)