Salut. Cum implementez un formular de contact pe site? Cum creez şi implementez o hartă a site-ului?
Salut. Cum implementez un formular de contact pe site? Cum creez şi implementez o hartă a site-ului?
Salut.
Instaleaza pluginul contactform 7, pentru formular de contact. Pentru sitemap, poti instala yoast-ul, care are intregrata si functia de generare harta site.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sitemapul facut de yoast se poate bate cap în cap cu cel facut de JetPack, mai nou. Presupunem că folosești WordPress ca și CMS.
L-am instalat, l-am activat. Văd două lucruri: că trebuie să actualizez Wordpress-ul pentru Contact Form 7 5.0.1 şi că ar trebui să instalez Flamingo pentru a salva mesajele primite. Eu am deja All in one SEO şi mi s-a spus că nu este bine să am în acelaşi timp şi Yoast.
Deci cum instalez o hartă fără Yoast? Cum fac o încercare să văd dacă merge formularul de contact?
După ce am instalat All in One SEO mi-au apărut opţiuni pentru a completa nişte titluri şi nişte descrieri şi am stat câteva zile să le completez, le-am făcut pe majoritatea şi acum mă gândesc că le-aş putea pierde dacă dezinstalez All in One SEO şi instalez Yoast. Voi ce mă sfătuiţi să fac?
Cum fac o încercare să văd dacă merge formularul de contact?
Salut,
Nu trebuie neaparat instalat Flamingo pentru a salva mesajele. Este suficient sa ai o adresa de mail valida catre care sa directionezi corespondenta. Poti face acest lucru intrand contact/editare formular de contact
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)