Salut. Cum implementez un formular de contact pe site? Cum creez şi implementez o hartă a site-ului?
Versiune printabilă
Salut. Cum implementez un formular de contact pe site? Cum creez şi implementez o hartă a site-ului?
Salut.
Instaleaza pluginul contactform 7, pentru formular de contact. Pentru sitemap, poti instala yoast-ul, care are intregrata si functia de generare harta site.
Sitemapul facut de yoast se poate bate cap în cap cu cel facut de JetPack, mai nou. Presupunem că folosești WordPress ca și CMS.
L-am instalat, l-am activat. Văd două lucruri: că trebuie să actualizez Wordpress-ul pentru Contact Form 7 5.0.1 şi că ar trebui să instalez Flamingo pentru a salva mesajele primite. Eu am deja All in one SEO şi mi s-a spus că nu este bine să am în acelaşi timp şi Yoast.
Deci cum instalez o hartă fără Yoast? Cum fac o încercare să văd dacă merge formularul de contact?
După ce am instalat All in One SEO mi-au apărut opţiuni pentru a completa nişte titluri şi nişte descrieri şi am stat câteva zile să le completez, le-am făcut pe majoritatea şi acum mă gândesc că le-aş putea pierde dacă dezinstalez All in One SEO şi instalez Yoast. Voi ce mă sfătuiţi să fac?
Cum fac o încercare să văd dacă merge formularul de contact?
Salut,
Nu trebuie neaparat instalat Flamingo pentru a salva mesajele. Este suficient sa ai o adresa de mail valida catre care sa directionezi corespondenta. Poti face acest lucru intrand contact/editare formular de contact