7th February 2018, 22:06
7th February 2018, 22:58
2 out of 2 members found this post helpful.
Au lucrat la nivel onpage, ti-au solicitat modificari ale textelor? Pot face modificari fara sa te mai contacteze?
Ai acces la Search Console? Acolo ar trebui sa apara linkurile pe care se prespune ca le-au adus catre site.
Cere-le un raport detaliat cu linkurile care s-au adus catre site in acest interval si cu celelalte actiuni pe care le-au intreprins.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
8th February 2018, 10:19
1 out of 1 members found this post helpful.
Salve.
Inainte de toate, tinand cont ca platesti o suma destul de consistenta, parerea mea este ca ar trebui sa faci un audit SEO cu o terta persoana. Macar sa vezi daca ceea ce primesti in raport pusca cu realitatea.
Totodata, daca spui ca primesti raportare doar sporadic, poate ar trebui sa renegociezi contractul si sa specifici clar ca vrei sa primesti raportare lunara. Oricum, din punct de vedere legal, in momentul in care intocmesti o factura pentru prestari servicii trebuie sa atasezi si un raport de activitate, ceva.
Referitor la raportul detaliat al linkurilor aduse, e un lucru total irelevant, atata vreme cat ai rezultate masurabile (trafic, pozitii, in functie de ce anume si-au asumat contractual). Daca ai rezultatele dorite cu doua linkuri (sa zicem) conteaza mai putin decat daca ai avea rezultate cu 100? Tu platesti in primul rand know how-ul. Putem dezbate acest lucru intr-un topic separat daca vreti, pentru ca am deviat putin de la subiect
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!