Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Ajutor problema SEO

brb2018 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2018
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Ajutor problema SEO

Buna ziua si bine v-am gasit.

Sunt propietarul unui site si cam acum 1 an de zile am contractat o firma specializata pe SEO sa se ocupe de site.
    Primele 8 luni am platit un abonment BASIC, dupa care am upgradat la unul mai bun ( de 3 ori mai scump ca basic ) si acum ultimele 2 luni am upgradat din nou la un abonament perzonalizat ( 1500 euro+/luna) unde mi s-a promis ca se va lucra zilnic (luni-vineri) 5 ore in total exclusiv pt site-ul meu.

Dupa astea 2 luni eu sincer nu vad multe rezultate, trafficul organic find relativ acelasi.
    Mentionez ca nu ma pricep la SEO deloc.
    1 luna am platit acest abonament personzalizat,dar inainte sa platesc din nou as vrea cineva sa ma ajute.

Nu am primit nici un raport, nici o statistica.
    Vreau sa le pun niste intrebari, sa imi spuna exact ce s-a lucrat luna asta,rapoarte, statistici.
    Ce sa ii intreb ?

Cate articole s-au scris in ultima luna si care e link-ul catre ele?
    Cate backlinkuri noi au facut ?
    Pe ce keyworduri s-a lucrat in ultima luna?

Vreau sa le pun niste intrebari punctuale si sa imi dovedeasca exact ce s-a lucrat. Tind sa cred ca platesc degeaba si mai bine renunt acuma cat inca e devreme.

Va multumesc!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La banii aia ar trebui sa se ocupe si de onpage. Au acces la site-ul tau? Daca da, atunci ii poti intreba la ce pagini au lucrat si ce au imbunatatit. Daca nu au, de ce nu au? Este o suma prea mare ca sa nu faca nimic sau macar sa iti dea niste sfaturi.

Ce link-uri au adus? La ce interval de timp? Pe ce site-uri? Ce tip de link-uri? Dofollow, nofollow, comentarii, forumuri, articole, banner, sitewide sau nu? Ce anume si unde? Ar trebui sa-ti dea un raport complet.

In atatea luni de abonament basic nu ti-au dat niciodata nimic? S-au vazut rezultate in toate lunile astea de abonament? Ce au facut? Nu stii? Asta pare a dezinteres din partea ta, iar ei au mirosit o oportunitate

Pe ce pozitii era site-ul tau pe keywordurile de interes inainte si dupa abonamentul premium? Pe ce alte expresii a inceput sa rancheze site-ul dupa ce ai inceput abonamentul personalizat?

Cine sunt astia? Nu ne spui si noua?

Este o suma foarte mare. La banii aia iti aduceam niste link-uri de iti picau plombele
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2018
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pt raspuns.

Da, au acces la tot,inclusiv toate conturile de social media.
    Am primit rapoarte generale de 4-5 ori in total. Lista cu keyword-uri la care s-a facut SEO si pe ce pozitie sunt pe ele,dar niciodata alte detalii cum ar fi ce linkuri au adus,ce articole,etc.
    Au fost ceva rezultate,dar asta cu abonamentele anterioare.

Vreau sa le cer un raport complet pt ca acuma incep sa le platesc bani seriosi,sa vada ca nu sunt dezinteresat in continuare.

Firma in general e serioasa, dar vreau sa ma asigur ca se lucreaza de banii pt care ii platesc si momentan suspectez ca se lucreaza tot la modul BASIC.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Au lucrat la nivel onpage, ti-au solicitat modificari ale textelor? Pot face modificari fara sa te mai contacteze?

Ai acces la Search Console? Acolo ar trebui sa apara linkurile pe care se prespune ca le-au adus catre site.

Cere-le un raport detaliat cu linkurile care s-au adus catre site in acest interval si cu celelalte actiuni pe care le-au intreprins.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2018
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Nichita!

Ti-am citit semnatura. Am incercat sa iti trimit mesaj privat dar nu mai ai spatiu.

Te rog sa imi scrii in privat. Mersi

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salve.
    Inainte de toate, tinand cont ca platesti o suma destul de consistenta, parerea mea este ca ar trebui sa faci un audit SEO cu o terta persoana. Macar sa vezi daca ceea ce primesti in raport pusca cu realitatea.

Totodata, daca spui ca primesti raportare doar sporadic, poate ar trebui sa renegociezi contractul si sa specifici clar ca vrei sa primesti raportare lunara. Oricum, din punct de vedere legal, in momentul in care intocmesti o factura pentru prestari servicii trebuie sa atasezi si un raport de activitate, ceva.

Referitor la raportul detaliat al linkurilor aduse, e un lucru total irelevant, atata vreme cat ai rezultate masurabile (trafic, pozitii, in functie de ce anume si-au asumat contractual). Daca ai rezultatele dorite cu doua linkuri (sa zicem) conteaza mai putin decat daca ai avea rezultate cu 100? Tu platesti in primul rand know how-ul. Putem dezbate acest lucru intr-un topic separat daca vreti, pentru ca am deviat putin de la subiect
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2018
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Le-am cerut un raport detailat cu s-a lucrat in ultimele 2 luni.
    Nu am specificat ce sa contina acest raport. Las la aprecierea lor sa vad ce anume imi trimit.
    Astept raspunsul lor si am sa va tin la curent!

BeSeo este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2018
    Vârstă
    40
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Trimite-ne si noua PM cu website-ul , facem si noi o analiza gratuita ... poate te putem ajuta cu ce anume sa ceri pe viitor.

Apophis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    26th June 2017
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

Implicit

Nu mai exagerati. 1500 euro, nu e chair o suma wow pentru un proiect mai serios de SEO. Backlink-urile pe site-uri mai populare, ajung si la cateva sute de euro bucata.

Acum ce fac domnii in speta de banii astia, probabil va reiesi din raportul urmator.

Brb2018, dupa cum spunea si BeSeo, cand ai raportul, ne poti da un pm cu site-ul si cu ce a trimis firma de SEO si putem sa impartasim cateva opinii.
    PS: E posibil ca rezultatele sa apara mai tarziu, mai ales daca deja ai avut o crestere (ca si exemplu, este mult mai usor sa avansezi de pe pozitia 100+ undeva pe 20-30, decat de pe pozitia 20 pe 5-10).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor problema css
    De florea în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th April 2015, 11:56
  2. Ajutor: problema javascript
    De sir_tisma în forumul WordPress
    Ultimul Post: 3rd May 2013, 14:32
  3. Ajutor problema site
    De blueeyesromanesti în forumul Utile
    Ultimul Post: 28th March 2010, 10:00
  4. O problema interesanta de SEO, rog Ajutor
    De wikiteam în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd May 2009, 01:28
  5. Problema PayPal. Ajutor!!!
    De dracosu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st July 2008, 19:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •