Cumpar pagina Facebook. Si eu am fost de acord sa colaborez sa ii vand o pagina din pacate l-am facut admin si ma blocat d
Acesta este profili lui de facebook
Cum trebuie sa procedez in situatia asta ?
https://www.facebook.com/iustnqz1
Cumpar pagina Facebook. Si eu am fost de acord sa colaborez sa ii vand o pagina din pacate l-am facut admin si ma blocat d
Acesta este profili lui de facebook
Cum trebuie sa procedez in situatia asta ?
https://www.facebook.com/iustnqz1
Această pagină nu este disponibilă
Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă.
Pai si nu puteai sa il pui Editor? Chiar si daca il pui admin, teoretic te poate sterge dupa 7 zile.
Asta in caz ca nu l-ai pus in business manager...
Ai testat? Sau doar banuiesti? Tocmai pentru a evita astfel de situatii facebook a adaugat regula ca atunci cand esti adaugat ca Admin sa nu poti scoate vechiul admin decat dupa 7 zile. Se poate scoate insa singur.
Doar daca ii dai admin in Business Manager atunci te poate scoate in secunda 2.
Tipul e foarte dubios, mi-a cerut o colaboare si imi tot zicea - te-am adaugat, eu cer link la site-ul care o sa-l promovez la mine, el aiureli .. din 10 mesaje, niciun link, doar prostii ( am crezut ca e copil de maxim 12 -13 ani. Admin l-ai pus fara sa vezi banii?vorba colegilor, Editor ce avea ca putea vedea toate statisticile .. in fine, daca ai luat teapa .. e greu avand un cont de FB si ala ... mort. Nu mai zic ca omul are 8 postari pe forum ... !
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mi se pare incredibila credulitatea de care dati dovada in momentul cand aveti de-a face prima data cu un user nou, fara activitate.
Daca te ajuta cu ceva, iti pot oferi IP-ul, pentru a te adresa Politiei.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Multumesc sa rezolvat sa "milogit" pe privat sa il iert si sa imi de-a pagina inapoi ,pagina a fost inapoiata![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)