Mi-a venit si mie randul sa iau teapa aici. Suma e banala, dar faptul ca m-a mintit in toate felurile, ajungand si la dovada de plata trimisa fara sa vireze banii ma face sa postez.
Nume: Cristian Spiridon
Facebook: Cristian Spiridon
Site: casualfashion.ro
Username: Punct
Telefon: 0754.244.544
Adresa: SPIRIDON V. CRISTIAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, Str. BÂRSEI 5 Sibiu
*Toate datele sunt publice la registrul pe site-ul lui, la registrul comertului si pe facebook, nu sunt luate prin cine stie ce metode obscure
Joi, 17 martie:
Fara sa-mi dau seama cat de inteleapta e decizia, hotaram sa se vireze banii in cont, nu-n parcare. Evident, nu erau.Postat în original de Punct
Miercuri, 23 martie:
Evident, nu erau.Postat în original de Punct
Sambata, 26 martie
Evident, nu erau.Postat în original de Punct
Miercuri, 30 martie. nimic, il sun.
Brusc nu mai tre' sa mearga la banca, imi poate vira prin online banking, dar nu mai stie conturile. Baiat bun, ii dau un cont Raiffesen din familie sa nu plateasca comision mare.
Imi trimite poza prin whatsapp cu confirmare plata.
"ordin plata"
Nu stiu daca este poza falsa sau reala, oricum este dinainte de confirmare si banii n-au intrat.
Vineri 1 aprilie
Il sun, nu raspunde. Ii scriu ca probabil a uitat sa confirme, astept o poza cu plata confirmata. Ma suna instant ca-mi trimite banii, a gresit el.
Dupa 2 minute ma suna iar ca mai bine se duce la banca, intr-o ora cel tarziu am banii.
Miercuri 6 aprilie.
Il sun, nu mai raspunde la telefon. Nu mai raspunde nici pe whatsapp, desi in continuare a mai intrat.
Sunt cateva saptamani bune cand la fiecare 3-4 zile imi zice"maine", "intr-o ora", alte asemenea. Nu-mi place sa fiu insistent(de-asta sunt si putine converrsatii in 2-3 sapt), am avut rabdare, buna-vointa, suma nu e mare, dar m-a deranjat gestul, atitudinea, confirmarea de plata fake si nu vreau sa pateasca si altii ca mine.
Toate bune.

Răspunde cu citat