Salutare,
Am deschis acest topic spre a va atentiona cu privire la user-ul MarianC, cel ce detine site-ul betit.ro. Vi se promite "marea cu sarea" pe Skype, cum ca ati beneficia de un backlink gratuit de la el si ca o sa vi se ofere o adresa de mail personalizata: @betit.ro, ca putem vinde un advertorial pe luna si multe altele. Astazi omul probabil s-a trezit putin cam nervos si ne-a spus noua (cei ce am fost contactati ca simplii redactori) sa ii promovam site-ul pe forum-uri si pe grupuri de Facebok.
In momentul cand i-am comunicat ca noi suntem doar content-writeri omul s-a suparat si a spus: "Bine, o sa ramaneti doar redactori", urmand sa ne stearga adresa de mail @betit.ro, adresa despre care el ne spunea ca putem trimite mail-uri la companii spre a cere produse in teste, si a reliza un review. Evident, am trimis cu totii cateva zeci de mail-uri.
Cand i-am spus ca vreau sa inchei mi s-a zis ca o sa-mi scoata si backlink-ul, chiar daca mi se promisese ca o sa fie gratis o luna. Cine stie, poate daca vindeam si un advertorial sau vreun banner (ca ni s-a "dat dreptul" si la un banner) ma trezeam ca o sa mi-l scoata si pe ala.
Deci, atentie inca o data la MarianC, detinatorul site-ului betit.ro

Răspunde cu citat