Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Tepar

onshop este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2007
    Vârstă
    33
    Posturi
    118
    Putere Rep
    0

Implicit Tepar

coco_ro este userul.
    Am primit de la el o comanda ca sa inscriu 50 de situri de-ale sale in 200 de directoare. Deoarece este criza am ales ca pretul sa fie 600 ron. Am primit de la el lista cu siturile sale si lista cu directoarele unde urma sa inscriu. Prima data am primit un avans de 200 ron, iar restul urma sa-i primesc la sfarsit. Dupa circa 40 de zile am terminat de inscris. Zilnic ma uitam dupa el pe mess, dar nu era online. Mai astept o saptamana si ii dau mail, si surpriza: raspunde de 2 ori .. incercand sa-mi dea de inteles ca banii nu-i mai vad ... iar acum nu mai raspunde de loc.
    Tin sa specific ca era a doua oara cand coloboram cu el. Prima data am facut un contract care l-am semnat doar eu, dar atunci a fost cat de cat serios cu plata.
    Am atasat mai jos directoarele sale, si lista cu directoare in care urma sa inscriu(lista a fost data de catre el)
    email sau : mcristi@videotron.ca
    id: shop_romantic
    Detalii paypal : Sent by:
    cristian matei
    Buyer Email:
    mcristi@videotron.ca

Deoarece lista mi s-a parut destul de proasta .. dar noi ne-am facut datoria ... v-am atasat mai jos si raportul pe care l-am oferit noi.
    Fișiere atașate Fișiere atașate

gherghe22 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

asta e raport de 2 lei pt 50 de siteuri dnu seo

coco_ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit cei care ne cunosc pot sa vb despre noi...

Iata cum dau cei care fac seo si inscrieri raporturi si cum ti s-a cerut si tie pentru fiecare site in parte:

site:
    Statusuri noi,statusuri de dragoste,statusuri funny,statusuri messenger,statusuri dragoste noi,statusuri triste,statusuri triste,statusuri de suparare

Titluri:
    Statusuri, Statusuri de dragoste, Statusuri triste, Statusuri funny
    Statusuri, statusuri de dragoste, statusuri noi
    Statusuri pentru Yahoo Messenger, Statusuri mess

Descrieri:

Statusuri, statusuri noi, statusuri de dragoste, statusuri mess,statusuri de dragoste,statusuri funny,statusuri messenger
    Statusuri, statusuri de dragoste noi,statusuri misto,statusuri triste dragoste,statusuri cool si altele ca tatusuri de suparare, statusuri haioase,statusuri de craciun,statusuri belea,avatare,massuri,statusuri messenger
    Statusuri, statusuri de suparare, statusuri haioase,statusuri de craciun,statusuri belea,avatare,massuri,statusuri messenger,statsuri funny,statusuri de dragoste,statusuri noi,statusuri mess
    Statusuri.ro, statusuri de dragoste cele mai votate statusuri pt messenger. Cele mai noi statusuri de dragoste, statusuri haioase si misto sau statusuri triste

inscris in urmatoarele directoare:
    .................................................. .
    Site Inscrierea unui website, director web online 18 ianuarie
    Site Adauga link,reteaua de websiteuri romanesti 18 ianuarie
    Site Free website,linkuri web,linkuri romanesti 19 ianuarie
    Site Website,arhivarea linkurilor romanesti 19 ianuarie
    Site Pe net, director web,lista seo 19 ianuarie
    Site Director web, promovare online, seo 20 ianuarie
    Site Motor de cautare, director online 20 ianuarie
    Site Arhiva online,website-uri romanesti,director web 21 ianuarie

cei care ne cunosc stiu cu cine sta de vorba, iti dai seama ca de atata timp de cat e echipa mea pe piata nu am avut probleme cu clientii legat de rapoarte, plati inscrieri, si alte cele, si cei care ne cunosc si site-ul integralwebproject.info stiu mai bine cine suntem, deci... tot cei care striga hotu, hotu...avem servicii de calitate si cerem servicii de calitate... restul sunt vorbe in vant, din punctul meu de vedere topicul e inchis.
    Ultima modificare făcută de coco_ro; 8th November 2010 la 19:32.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Off-topic: Marea utilitate a modulului ala de adauga titlul site-ului ca si anchor cand se publica un link e faptul ca ma convinge cat de spammy e un site far sa mai intru pe el
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc" )))
    Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri
    Trust, but verify.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu n-as face afaceri cu nici unul dintre voi. auzi.. "cei care ne cunosc, ne cunosc" )))
    Eu personal n-am gasit nici o persoana serioasa care sa inscrie in directoare. Am o lista lunga dar n-o public ca iese cu scandaluri
    Daca nu sunt persoane serioase care sa inscrie in directoare web la cine pot apela eu spre exemplu care nu am timp sa dau de nebun click-uri si sa completez formulare keywords etc ?

Va urma o perioada cand voi dori promovare in directoare web, si din ce-am vazut pana acum multi nu garanteaza "inscrierea reala" ci doar completarea formularului de inscriere. Cica nu conteaza daca site-ul este respins sau acceptat, iar pentru mine nu prea renteaza regula asta.

Am vazut in schimb si altii care ofera servicii de inscriere in directoare web la preturi mult mai mari, insa nu pot merge pe ideea ca ce este mai scump, va fi mai bun.

Este adevarat, cand apelezi la cineva pentru inscriere in directoare poti da de oricine, pentru ca oricine stie sa completeze formulare, motiv pentru care n-ar fi mare lucru sa platesc un avans, ala sa se faca muci o zi sau doua, si sa-l apuce lenea.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Va urma o perioada cand voi dori promovare in directoare web, si din ce-am vazut pana acum multi nu garanteaza "inscrierea reala" ci doar completarea formularului de inscriere. Cica nu conteaza daca site-ul este respins sau acceptat, iar pentru mine nu prea renteaza regula asta.
    Nu garanteaza afisarea pentru ca pun descrierile / titlurile cu picioarele, pun acelasi text in toate directoarele, descrierile au greseli gramaticale de 2 lei sau sunt pline doar cu cuvinte cheie. Este normal sa fie respinse. Eu am facut o lista cu o suta si ceva de directoare mai puternice. Trebuie alternate 5-6 titluri cu 5-6 descrieri aleator. Rata de respingere nu cred ca e mai mare de 10%.

Exemplul dat ca "model" de coco_ro mi se pare penibil. Astea sunt texte de inscris in directoare ? Normal ca nu le accepta nimeni.

Nu as plati in niciodata pe cineva care face treaba atat de prost. De deschizatorul threadului, nu mai zic... Inscriere in directoare...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@EricPolec: Habar n-am, cand o sa aflu poti fi sigur ca o sa il recomand oriunde pot.

Cand mi le-am inscris singur am avut si eu rata de succes peste 90% chiar cu descrieri cacacioase...
    Trust, but verify.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Inscrierea in directoare consuma timp si pe deoparte nu poti avea nici pretentii ca pt 5-10 euro sa stea cineva zeci de ore ca sa-ti inscrie siteul calumea in sute de directoare, mi se pare chiar curios cat de mici tarife se practica uneori.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Problema e ca nu le impune nimeni un pret.
    Atata timp cat ei sustin ca inscriu manual un site in 100 de directoare pe 5$, singura mea pretentie ca si cumparator e sa faca ce zic.
    Sa primesc serviciul. Daca te duci la magazin sa cumperi pere, ce conteaza pretul? Cumperi pere. Nu poate vanzatorul ca scrie 5 lei kilu, da de fapt nu sunt mere sunt prune si de fapt nu e un kil si 300g.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si pe urma sa vina si altii sa zica "hai ba, ce pretentii ai la 5 lei kilu, te asteptai sa fie chiar mere??"
    Pai atunci iti dau si io 5$ care de fapt sunt 3 si sunt yeni japonezi
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •