Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: subiecte noi!

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit subiecte noi!

am mai patit si acum cateva zile si astazi s-a repetat, am incercat sa adaug un subiect nou in Servicii web/Jobs si cand apas butonul de Posteaza subiect nou primesc mesajul:
    1 Contul dvs. nu are destule privilegii pentru a accesa această pagină. Încercați să modificați posturile altcuiva, să accesați funcții administrative sau alte sisteme privilegiate?
    2 Dacă încercați să postați, este posibil ca administratorul să vă fi dezactivat contul, sau este în așteptare pentru activare
    am tot cautat prin regulament si nu am gasit nicaieri cum ca postarea de subiecte noi in unele categorii poate fi afectata de ceva anume, va rog daca exista acest punct in regulament sa ma indrumati si pe mine!!

Ar mai fi o problema si cu semnatura, nu imi mai apare in nici unul din mesajele scrise de mine!

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    38

Implicit

Salutare,

Cred ca trebuie sa scriem undeva noile reguli sa fie vizibile noilor utilizatori.
    Am mai raspuns de vreo cateva ori pe subiectul asta.
    Mai multe detalii gasesti aici: link.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Da ms nu vazusem acel subiect!

Daca ai putea totusi sa imi mai dai si mie o informatie as fi recunoscator!
    @Diana spune in acel subiect:
    Toti noii veniti sunt Juniori, care nu au voie sa posteze in Marketplace si nu se afiseaza semnatura.
    Dupa 30 zile, 30 posturi si numai daca au fost cuminti - aka au reputatie pozitiva, vor fi promovati ca Membri.
    acum , eu am aproape 2 ani de cand sunt pe forum si in astia aproape 2 ani nu am prea multe posturi si am reusit sa supar un "Membru SeoPedia" pentru ca nu am mai vrut sa ii tin linkul pe site contra cost inainte de terminarea "intelegeri" daca nu voi scapa de acea reputatie nu voi putea afisa semnatura si nici adauga subiecte noi in Servicii niciodata, asa-i ?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu prea. Ce ai tu de facut acum e sa iti cauti un subiect cu care sa contribui cu plus-valoare la comunitate (poate fi o tema de dezbatere noua sau poti pur si simplu sa ajuti pe cineva care are nevoie). Eu unul voi fi bucuros sa te "scot" de pe rosu, daca gasesc un post care merita apreciat
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Ms pentru amabilitate si promptitudine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •