Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Ce website-uri mai merg ?

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit Ce website-uri mai merg ?

Salutare tuturor . Sper in primul rand ca nu am gresit categoria , pana acum 2-3 ani eram in stare sa fac un site/blog/etc , dar apoi m-am lasat si o mare parte din cunostintele acumulate s-au dus . De curand am inceput sa am ceva timp si as vrea sa investesc timp si bani pentru 2 chiar 3 website-uri . Vointa exista dar am ramas fara idei / cunostinte , nu mai stiu ce nise merg si ar putea sa mearga si pe viitor . Daca aveti ceva idei , le astept cu mare placere . Tin sa mentionez ca doresc ceva legal si nu warez / filme online , etc . Multumesc anticipat

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Salut! Poti incepe un proiect care sa iti aduca venituri din afiliere. Se castiga destul de bine atat din profitshare cat si din 2parale. Poti incerca un blog general gen shopniac.ro clovis.ro, topproduse.ro, lansare.info, besty.ro, myblog.ro, cumparama.com.

Poti incerca si ceva nisat in functie de ce iti place tie si la ce te pricepi. Uite de exemplu 3 proiecte interesante din diferite nise: topdrujbe.ro, infoparfum.ro, fashion8.ro.

Daca o sa faci ceva de o calitate cel putin la fel ca proiectele de mai sus sigur vei avea succes, iar veniturile vor veni si fara sa muncesti prea mult.
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 19th November 2017 la 21:48.

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Salut! Poti incepe un proiect care sa iti aduca venituri din afiliere. Se castiga destul de bine atat din profitshare cat si din 2parale. Poti incerca un blog general gen shopniac.ro clovis.ro, topproduse.ro, lansare.info, besty.ro, myblog.ro, cumparama.com.

Poti incerca si ceva nisat in functie de ce iti place tie si la ce te pricepi. Uite de exemplu 3 proiecte interesante din diferite nise: topdrujbe.ro, infoparfum.ro, fashion8.ro.

Daca o sa faci ceva de o calitate cel putin la fel ca proiectele de mai sus sigur vei avea succes, iar veniturile vor veni si fara sa muncesti prea mult.

Salut , si ms pentru raspuns , o idee foarte buna . In legatura cu afilierea , unu din cele 2 precum si emag-ul stiu ca aveau comision la vanzare daca imi aduc aminte bine , crezi ca as putea face un magazin online si sa listez produsele lor embed cumva ? eventual pot adauga si eu ceva pe langa suplimentar .

cosmin91 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    28th February 2017
    Vârstă
    35
    Posturi
    118
    Putere Rep
    17

Implicit

Salutare, cum spunea si catalinux19 creaza un site cu o nisa la care te pricepi si investeste multa munca in el daca nu vrei sa investesti bani.Daca te pricepi la acel domeniu o sa functioneze perfect,iti spun din proprie experienta.

jarrel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2008
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    30
    Putere Rep
    33

Implicit

Siteurile de anunturi merg foarte bine, dar e dificil sa te bati cu greii gen olx, publi24, lajumate.

openyourmind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    24th March 2013
    Posturi
    44
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut, daca vrei sa incepi pe Romania te sfatuiesc sa te inregistrezi la serviciile de afiliere gen 2Performant, Profitshare etc.

Acolo poti vedea ce oferte sunt disponibile. Apoi faci un studiu de piata pe fiecare nisa, vezi ce competitie exista, cam cat te-ar costa in timp si bani sa faci si sa rankezi un website decent in nisa respectiva.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de jarrel Vezi Post
    Siteurile de anunturi merg foarte bine...
    Vorbesti serios ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. What can I do for my website?
    De yancey20 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th February 2016, 16:40
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th August 2012, 18:16
  3. Ce siteuri in engleza merg mai bine ?
    De matican în forumul Adsense
    Ultimul Post: 30th January 2009, 20:06
  4. Va merg canalele in adsense?
    De remaker în forumul Adsense
    Ultimul Post: 25th October 2007, 15:51
  5. Ce programe de affiliere merg cu adsense
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th June 2006, 17:03

Permisiuni postare